Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2014


Ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τίμησε τον πρώην πρόεδρο Γκρίζο Ε. Κων/νο. Οι αίθουσες της λέσχης μας γέμισαν με μέλη και φίλους του.

Ο τιμώμενος Γκρίζος Κων/νος

Την ομιλία για την πολύχρονη προσφορά του μπάρμπα Κώτσιου έκανε η κυρία Μιαιρλή – Καραβίδα Άσπα. Όλοι απολαύσανε παραδοσιακή Λιβαδιώτικη κρεατόπιτα και φυσικά Λιβαδιώτικο τσιπουράκι. Τα δωράκια και το φλουρί τα κερδίσαν οι:  Τσιαμπαλής Αχιλλέας, Ζώτσικας Βασίλης και Μπέλλης Τάσος.


Παρόντες στην εκδήλωση ήτανε σχεδόν όλοι οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου μας, τιμώντας με την παρουσία τους την προσφορά του μπάρμπα Κώτσιου.


Οι πρώην πρόεδροι Γ. Συνεφάκης, Τ. Δίκκας, Κ. Γκρίζος, Αθ. Καρασούλης, Ι. Φακαλής
και ο νυν Κουτσιάης Αλέξης
Στην εκδήλωσή παραβρέθηκε επίσης ο γεν. Γραμματέας  δημοσίων έργων κ. Σιμόπουλος Στρ., ο οποίος είχε μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συνάντηση με εκπροσώπους φορέων του Λιβαδίου. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ Καψάλης Νίκος, ο πρώην δήμαρχος Γαλάνης Γιώργος, ο εκπρόσωπος του συνεταιρισμού Βοσκών Λιβαδίου Φακαλής Γάννης, ο εκπρόσωπος του κτηνοτροφικού συλλόγου Λιβαδίου Γκρίζος Σωτήρης και πολλοί άλλοι συνομίλησαν μαζί του για διάφορα ζητήματα του χωριού μας με κύριο θέμα την ασφαλτόστρωση του δρόμου Λιβαδίου - Σαρανταπόρου. 


Στον κ. Σιμόπουλο ο πρόεδρος μας Κουτσιάης Αλέξης δώρισε τα δυο νέα βιβλία του κ. Προκόβα Κ. 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση με τον φωτογραφικό φακό του ακούραστου Καρατζήκα Θ. Γιώργου 







 


Δεν υπάρχουν σχόλια: