Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η κλήρωση. Ένας μικρός χαμός.

Η δίμηνη λαχειοφόρος του συλλόγου μας έλαβε τέλος. Δεν έμεινε ούτε ένας λαχνός. Όλα τα πλάνα μας, αρχικά και ανανεωμένα, υπερκαλύφθηκαν. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του ΔΣ,  βοήθησαν ώστε οι λαχνοί να φτάσουν σε όλη την Λιβαδιώτικη παροικία της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.



Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στην κυριακάτικη συνεστίαση μας και τα τυχερά νούμερα είναι τα εξής: 0584, 0609, 1244, 1264, 1970, 2218, 2918, 3110, 3137.  Στο σύνολο τους τα δώρα  παραδόθηκαν στους τυχερούς. 

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τον κύριο Τάσσο Δίκα, πρώην πρόεδρό του συλλόγου μας, για την ευγενική του κίνηση να προσφέρει έναν πίνακα ζωγραφικής ως επιπλέον δώρο στην λαχειοφόρο μας. Τον πίνακα του κ. Δίκα κέρδισε η κα Ψωμιάδου Ελένη με το νούμερο 1970.            




Το ΔΣ επίσης ευχαριστεί τους πρωινούς επισκέπτες της λέσχης μας, οι οποίοι με υπομονή και επιμονή βοήθησαν στο δύσκολο και ανιαρό δίπλωμα των λαχνών για την κλήρωση μας. Οι Μουσένας Κώστας, Μπάμπας Κώστας, Καρατζίκα Κατερίνα, Καψάλη Φανή, Κιτσούλη Αγαθή, Σαλαβάτη Ελένη και Πολυτίμη Λάππα επωμίστηκαν όλο το βάρος του διπλώματος. Ευχαριστούμε.             

Δεν υπάρχουν σχόλια: