Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας για τα παιδιά είχε τα πάντα. Χειροτεχνίες, τραγούδια, ντύσιμο άστρου, επίσκεψη του Αι Βασίλη και στο τέλος ανταλλαγή δώρων για ενηλίκους.


Αρχικά τα παιδιά με την βοήθεια των γονέων ξεδιπλώσανε το καλλιτεχνικό τους ταλέντο, δημιουργώντας πανέμορφα γιορτινά στολίδια και καλλιτεχνίες.


Χρησιμοποιώντας απλά υλικά, για ένα δίωρο, μεταμόρφωσαν τα χαρτόνια, τα κουκουνάρια, τα άχρηστα πλαστικά δισκάκια, σε έργα τέχνης. Τα μεγαλύτερα παιδιά ντύσανε το μεγάλο χριστουγεννιάτικο άστρο (Λιβαδιώτικο έθιμο), με το οποίο μετά τραγούδησαν τα κάλαντα.



Αργότερα, τα παιδιά του μουσικού τμήματος, με την καθοδήγηση του δασκάλου τους Μένο Κ. Γιάννη έπαιξαν και τραγούδησαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια.    


               
Αμέσως μετά έκανε την εμφάνισή του ο γνωστός μας (Μισιρλής Γιώργος) Αι Βασίλης. Μοίρασε δωράκια σε όλα τα παιδιά, τραγούδησε μαζί τους και στο τέλος κάθισε στην παρέα μας, δοκιμάζοντας το Λιβαδιώτικο Τσίπουρο. 



Κάποιοι μπόμπιρες των αναγνώρισαν και του είπανε ότι : Εσένα Αι Βασίλη σε θυμόμαστε από πέρυσι.


Στη διπλανή αίθουσα, σε μια γωνιά υπήρχαν συγκεντρωμένα δεκάδες δώρα, που ο καθένας έφερε για να συμμετάσχει στην ανταλλαγή. Μικρά έξυπνα και πρωτότυπα δώρα που θα ξαφνιάσουν των δωρολήπτη. Η συνέχεια γνωστή, κλήρωση δώρων, άνοιγμα και προσπάθεια εντοπισμού του αγοραστή. Γέλιο, έκπληξη, χειροκροτήματα και γιορτινό κλίμα στη λέσχη του συλλόγου μας. Ένα κοτόπουλο δυο κιλών, ένα χειροποίητο πλεκτό σκουφάκι, ένα ακατάλληλο πονηρό DVD, ένα κασκόλ, μια κομπόστα και πολλά ακόμη χρήσιμα η μη δώρα μοιράστηκαν στη ανταλλαγή μας τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας.


Το ΔΣ ευχαρίστησε και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους καλές γιορτές και τους κοινοποίησε ότι ο σύλλογος θα λειτουργεί έως την Κυριακή 21/12/2014.                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: