Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση - Συζήτηση για την Εφημερίδα "Λιβάδι"

Την Κυριακή το πρωί, στις 7 Δεκ 2014 και ώρα 10:30π.μ. στο χώρο της λέσχης του συλλόγου μας,  θα γίνει κουβέντα για την εφημερίδα ΛΙΒΑΔΙ.   Η μέχρι τώρα πορεία της, η συμμετοχή των Συλλόγων των Λιβαδιωτων ανά τον κόσμο, η συνέχεια της και οποιεσδήποτε σκέψεις, απόψεις, προτάσεις θα ακουστούν, θα συζητηθούν. Όσοι θεωρούν ότι μπορούν να συμβάλλουν στην διατήρηση, στη συνέχεια και στη βελτίωση της έκδοσης της εφημερίδας Λιβάδι καλούνται στη λέσχη του Συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης. Θα υπάρχουν εκπρόσωποι συλλόγων από Λιβάδι, Λάρισα, Κατερίνη και φυσικά από Θεσσαλονίκη.  Σας περιμένουμε για μια γόνιμη και δημιουργική κουβέντα.  


Πρόσκληση

Μετά από άτυπη συνάντηση - συζήτηση με τους κυρίως εμπλεκόμενους με την έκδοση της εφημερίδας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβαδίου και εν όψη της ΓΣ με θέμα εκλογής νέας οικονομικής και συντακτικής επιτροπής στις 20/12 (ή λόγω πιθανής μη απαρτίας, εξ αναβολής στις 27/12),  θα θέλαμε να προσκαλέσουμε την Κυριακή 7/12 στη Λέσχη Συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης τους εξής:

_ΔΣ Συλλόγων Λιβαδιωτών Κατερίνης, Λάρισας και Θεσσαλονίκης, 
_Οικονομική επιτροπή εφημερίδας,
_Συντακτική επιτροπή εφημερίδας,
_Συνεργάτες της εφημερίδας από το πρώτο φύλλο και έπειτα
_Όλους εκείνους που πιστεύουν πως μπορούν και θέλουν να ασχοληθούν με κάποιο κομμάτι της έκδοσης (οργανωτικό, συγγραφικό, φιλολογικό κλπ)

για μια επίσης άτυπη κουβέντα - ενημέρωση που θα αφορά την πορεία της εφημερίδας στο χρόνο και κυρίως το μελλοντικό.

Με εκτίμηση
Εκ μέρους του ΔΣ του ΕΣΛ
Ο πρόεδρος Καψάλης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: