Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Καμπανάκι Ανάγκης - Τράπεζα Αίματος του ΣΛΘ

Από 01/01/2013 μέχρι 28/3/2014, σύμφωνα με στοιχεία του κέντρου αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ, η τράπεζα αίματος του συλλόγου μας διέθεσε 7 φιάλες αίμα σε τέσσερις συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη. Επίσης από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι καταχωρήθηκαν στον σύλλογό μας μόνο 9 φιάλες αίμα, από 7 αιμοδότες - μέλη. Οπότε σήμερα το υπόλοιπο αποθεματικό της τράπεζας μας είναι 10 φιάλες. Δεν είναι δυνατόν ένας σύλλογος με την δική μας δυναμικότητα να διαθέτει μονάχα τόσο λίγες μονάδες αίματος.

 Δίνοντας αίμα προσφέρουμε ζωή 

Είναι χρέος όλων μας, μα πρωτίστως των ανθρώπων που πήραν αίμα από το σύλλογο, να κινητοποιηθούμε ώστε να αναπληρωθούν οι φιάλες αίματος που χρησιμοποιήθηκαν. Αυτές τις μέρες, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ΑΧΕΠΑ, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Καλό είναι όσοι φίλοι, γνωστοί και μέλη του συλλόγου μας βρίσκονται στην πόλη να φροντίσουν να πάνε να δώσουν αίμα. Δυστυχώς ο ορισμός μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας για ενιαία αιμοδοσία είναι λιγάκι δύσκολος. 

Μην το ξεχνάτε !! Μην το αμελείτε !! Πάρτε κάποιον φίλο σας και τρέξτε στο ΑΧΕΠΑ για να προσφέρετε λίγο από τον χρόνο σας.

  Όταν το χρειαστείτε δεν θα υπάρχει.             

Δεν υπάρχουν σχόλια: