Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013


Νέα του Συλλόγου

Συνεχίζεται αμείλικτο το πρωτάθλημα στο τάβλι .Οι αγώνες των ομίλων τελειώνουν και οι 8 πιο δυνατοί παίκτες κουνάνε σεντόνι… Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα νοκ αουτ παιχνίδια.

Η δασκάλα των χορευτικών μας κ. Λίτσα Τσανούσα συνεχίζει από επιτυχία σε επιτυχία. Το group των μικρών παιδιών είναι το καμάρι όλων μας , για τις αυξημένες ανάγκες του η κ. Ελένη Χατζημιχάλη μας προμήθευσε επιπλέον στολές σε ειδική τιμή .Οι γονείς ζήλεψαν τη δόξα και ξεκίνησαν δικό τους group που περιλαμβάνει αρχάριους αλλά και προχωρημένους… Θερμές ευχαριστίες στην κ. Ευανθία Παπαναστασίου-Χαλκίδη για τη δωρεά στο Σύλλογο 2 παραδοσιακών γιλέκων στολών.

Ο Σύλλογος ξεκίνησε την διαδικασία της έκδοσης των 2 βιβλίων του διδασκάλου μας και συγγραφέα, φιλόλογου κ. Κώστα Προκόβα : Το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο ‘Παιδιά της μνημοσύνης’ , και το νέο βιβλίο που γράφτηκε με τη συνδρομή του καθηγητή κ. Κατσάνη για τα τοπωνύμια της περιοχής του Λιβαδίου . Σημαντική υπήρξε σ’ αυτή την προσπάθεια η γενναιόδωρη χορηγία του κ. Δημήτρη και κ. Άρτεμις Ζάννα . Υπάρχει η υπόσχεση κι από άλλους σημαίνοντες συμπατριώτες μας πως θα συνδράμουν σ’αυτή την προσπάθεια.

Η Παγκόσμια Βλάχικη Αμφικτιονία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Φανάρι στις 18-4-2014 για 4 ημέρες. Η τιμή συμμετοχής  είναι 148 ευρώ και  περιλαμβάνει 2 διαν/σεις σε δίκλινο, 2 πρωινά, μεταφορά, περιηγήσεις, ξεναγήσεις. Δηλώσεις συμμετοχής στον πρόεδρο κ. Μιχάλη Μαγειρία  ως τις 28 Μαρτίου 2013 στο τηλ. 6932855599

Δεν υπάρχουν σχόλια: