Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Πάει και το 2017 !!!

Το ΔΣ του συλλόγου μας εύχεται σε κάθε μέλος και φίλο καλή και δημιουργική νέα χρονιά. Το μπλοκ μας, μετά από μια μικρή διακοπή λόγω τεχνικών θεμάτων, επανέρχεται στη σταθερή του λειτουργία.  

Νέα του συλλόγου μας το τελευταίο διάστημα 

Οικονομική Ενίσχυση
Στη μνήμη και αντί στεφάνου του ΑΚΥΛΑ ΠΑΠΑΔΑΜ, εκπαιδευτικού, ενισχύουμε τον Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης «Γιωργάκης Ολύμπιος» με το ποσό τον εκατό (100) ευρώ. Άννα Δίκα. Πένυ Κορνέτη, Τάσσος και Λίλιαν Δίκα. Το ΔΣ του Συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους.     

Αλλαγή Δασκάλας Χορού
Αιφνιδίως, στα μέσα του Οκτώβρη, η επί σειρά ετών δασκάλα παραδοσιακών χορών Τσανούσα Λίτσα αναγκάστηκε να μετακινηθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης για σοβαρό  επαγγελματικό λόγο. Τη θέση της ανέλαβε η νέα δασκάλα μας Γκογκινούδη Μαρία. Η μετάβαση πραγματοποιήθηκε ομαλά και όλα τα χορευτικά μας τμήματα λειτουργούν κανονικά. Ευχές στη Μαρία για καλή αρχή και υπομονή με τα νεαρά αλλά και με τα μεγαλύτερα βλαχόπουλα.    


Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου
Ο σύλλογός μας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΠΟΠΣΒ, συμμετείχε στην παρέλαση για την επέτειο του ΟΧΙ στις 28 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Μικρά και μεγάλα Λιβαδιωτόπουλα με παραδοσιακές φορεσιές, παρέα με μέλη άλλων βλάχικων συλλόγων, έδωσαν το παρόν και μετά την παρέλαση επισκέφτηκαν το ιστορικό πλοίο, το θωρηκτό Αβέρωφ, το οποίο βρίσκονταν ελλιμενισμένο στο λιμάνι της πόλης.            

Συνεστίαση Νοεμβρίου 2017.
Το Σάββατο, 18 Νοε 2017, ο σύλλογός μας πραγματοποίησε την 1η συνεστίαση για τη νέα περίοδο. Οι δυο αίθουσες ετοιμάστηκαν και γέμισαν κόσμο από νωρίς και το Σαββατόβραδο κύλισε όμορφα. Πολύ κέφι, καλή παρέα, φαγοπότι και χορός. Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τα Κέτερινγκ Μίλτος, που για πολλοστή φορά προσφέρουν σε ασυναγώνιστες τιμές τα προσεγμένα γεύματα τους. Θερμές ευχαριστίες και στην  Κομπανία Ρετζικίου, η οποία για μια ακόμη φορά κάλυψε μουσικά την εκδήλωση. Η παρουσία των μελών και φίλων αποτελεί μεγάλη στήριξη για την συνέχεια του συλλόγου μας.   

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 
Το παραδοσιακό ντύσιμο του άστρου, η ανταλλαγή δώρων και η επίσκεψη του Αη Βασίλη προσέλκυσαν πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου μας την προτελευταία Παρασκευή του Δεκέμβρη. Τα παιδιά βοήθησαν στο ντύσιμο, πήραν το δωράκι του Άγιου Βασίλη και για επιδόρπιο παρακολούθησαν μια παιδική ταινία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι γονείς ακολούθησαν την πεπατημένη..... τσιπουρορετσινοκατάσταση, ανταλλαγή δώρων, γέλια και εκπλήξεις.  
       
Ορφάνεψε το κυλικείο μας
Εδώ και τρεις εβδομάδες το κυλικείο της λέσχης μας παραμένει δίχως κυλικειάρχη. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ούτε μια πρόταση για νέο υπεύθυνο. Καμιά προσπάθεια του ΔΣ δεν καρποφόρησε. Θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, εάν δεν βρεθεί σύντομα ένας υποψήφιος για να επανέρθει το κυλικείο σε κανονικούς ρυθμούς.           

Δεν υπάρχουν σχόλια: