Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Σαββατιάτικη Συνεστίαση Νοέμβριος 2016

Η λιβαδιώτικη παροικία της Θεσσαλονίκης χθες βράδυ το γλέντησε. Ένα όμορφο γλέντι με φαΐ, χορό και μπόλικο τραγούδι. Η συνεστίαση του συλλόγου μας πήγε καλά.




Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά του χορευτικού τμήματος, τα οποία χόρεψαν σε έναν τεράστιο κύκλο, κυκλώνοντας όλα τα τραπέζια της λέσχης μας.  


Η μουσική κομπανία των φίλων από το Ρετζίκι ήτανε και πάλι εκεί, αφιλοκερδώς, με φοβερή διάθεση και με μουσικές επιλογές που μας ξεσήκωσαν. Το ΔΣ τους ευχαριστεί θερμά για την συνεχή μουσική παρουσία τους στις δραστηριότητες του.       



Το γεύμα της βραδιάς επιμελήθηκε ο Μπάμπης, των επιχειρήσεων Μίλτος, τις σαλάτες το κυλικείο μας και τα ψωμιά ήτανε δωρεά των φούρνων του Φαρδή Π.  Κων/νου. Τα ΔΣ τους ευχαριστεί όλους θερμά για την σημαντική βοήθειά τους.




Ο σύλλογός μας συνεχίζει τις δραστηριότητες του και σας ευχαριστεί για την συμπαράσταση που δείχνεται σε κάθε του προσπάθεια.    






Ο πρόεδρος μας στο τελείωμα είπε και δυο τραγουδάκια ενώ ο γραμματέας μας, ως μέλος της κομπανίας, έπαιξε το τουμπελέκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: