Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2015

Την Παρασκευή 18 Δεκ 2015 στη λέσχη του συλλόγου μας δεν έγινε μάθημα χορού, αλλά όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων. Η βραδιά ξεκίνησε με την συλλογή των δώρων για την ανταλλαγή και το καθιερωμένο παιδικό μπουφεδάκι με πεντανόστιμες χειροποίητες λιχουδιές. Ακολούθησε το «ντύσιμο του Άστρου». Δεκάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας, με την καθοδήγηση των μαμάδων ντύσανε το Λιβαδιώτικο Άστρο, για να το έχουν έτοιμα για τα Κόλιντα. 
Αμέσως μετά, με το Άστρο έτοιμο, τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα (κόλιντα) και υποδεχθήκανε τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος τους μοίρασε γλυκίσματα. Στο τέλος, παρουσία του Αη Βασίλη, έγινε και η ανταλλαγή δώρων μεταξύ των παιδιών. Αυτά συνέβησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου μας.Μπροστά, στο κυλικείο μας, οι γονείς, οι φίλοι και τα μέλη μας διασκέδασαν για τα καλά με τσιπουρομεζεδοκατάσταση και στη συνέχεια, με το πέρας των παιδικών εκδηλώσεων, κάνανε την ανταλλαγή των δικών τους δώρων. Γέλιο, εκπλήξεις, τραγούδι και φωνές. Μια μεγάλη όμορφη παρέα. Την παράσταση έκλεψαν το μακρύ λουκάνικο και τα αισθησιακά εσώρουχα, δυο έξυπνα δώρα μεταξύ των άλλων.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τον Μισιρλή Γιώργο για την πολύχρονη προσφορά του ως Άγιος Βασίλης, τις μαμάδες για τα κεράσματα και όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση.                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: