Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Καλό Καλοκαίρι

Καλό καλοκαίρι είπανε χθες, Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, οι γονείς και οι φίλοι του συλλόγου μας μετά το τέλος των εκδηλώσεων. Έκλεισε ένας κύκλος δραστηριοτήτων για μια ακόμη χρονιά. Η λέσχη μας, τους καλοκαιρινούς μήνες, θα παραμείνει κλειστή. 


Η παρουσίαση των μικρών τμημάτων του χορευτικού του συλλόγου μας ενθουσίασε τους γονείς και τους φίλους που βρέθηκαν στην λέσχη μας.  Το παιδικό τμήμα ξεκίνησε με 5 μακεδονικούς χορούς και στην συνέχεια το εφηβικό με άλλους 5 χορούς. Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν για την όμορφη προσπάθειά τους.   


Στη συνέχεια τα παιδιά του νεοσύστατου μουσικού τμήματος παρουσίασαν την πρώτη τους μουσική εκδήλωση με μουσικά όργανα. Κιθάρες και πιάνο με εκκολαπτόμενους μουσικούς. Μια όμορφη και φιλότιμη προσπάθεια για τόσο μικρής ηλικίας παιδιά.   


Ο πρόεδρος, στο τέλος, συνεχάρη όλα τα παιδιά και ευχαρίστησε την κα. Τσανούσα Λίτσα, επί μακρόν δασκάλα χορού του συλλόγου μας, για την άριστη και δημιουργική προσφορά και συνεργασία της. Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Μένο Γιάννη, δάσκαλο μουσικής των παιδιών μας. Ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας και  ανακοίνωσε την αποχώρηση, για λόγους υγείας, του Θεοδωρή Βασίλη και Ντίνας από το κυλικείο.


Οπότε τον επόμενο Σεπτέμβρη το κυλικείο μας θα έχει νέο υπεύθυνο. Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να αναλάβουν το κυλικείο μας, ας επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ. 


Καλό Καλοκαίρι. Μαζί ξανά το Σεπτέμβριο.

Φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ το Λιβάδι.         

Δεν υπάρχουν σχόλια: