Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Συνεχίζουμε δυναμικά......

Κανονικά πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του συλλόγου μας σήμερα το πρωί. Η προσέλευση των μελών υπήρξε ικανοποιητική. Δεκάδες μέλη ανταποκρίθηκαν. Όμως, ιδιαίτερα αρνητική αίσθηση προκάλεσε η απουσία των νέων - φοιτητών. Ενώ είχαν ενημερωθεί προσωπικά ένας ένας δεν εμφανίστηκε κανείς. Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή του νέου ΔΣ.


Η νέα σύνθεση του ΔΣ έχει τα εξής μέλη: Κουτσιάης Αλέξιος, Κοκκινοπλίτης Διονύσιος, Καψάλης Θεμιστοκλής, Μπέλλης Τάσος, Μπατζάκης Δημήτριος, Γαλλής Αντώνης και Μπάμπας Λάζαρος. 

Στο 1ο τμήμα της συνέλευσης ο κ. Συνεφάκης Γιώργος, μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής, έκανε μια πλήρη αναφορά - ενημέρωση του σώματος για τον οικονομικό έλεγχο και την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος Κουτσιάης Αλέξης με μια σύντομη αναφορά αναφέρθηκε στα σημαντικότερα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους.Τα μέλη με ερωτήσεις και τοποθετήσεις πήραν τη σκυτάλη και έγινε ένας γόνιμος και ξεκάθαρος διάλογος για το μέλλον του συλλόγου. 


Το νέο της ημέρας ήρθε από τον κ. Τσαχαλίνα Δημήτριο, συνταξιούχο δικηγόρο, όπου μας μετέφερε την πρόθεση της κυρίας Βασκαλής Μαίρης, μιας εκ των κληρονόμων του Αρχοντικού Σπιτιού Βασκαλή στο Λιβάδι, να δωρήσει το οίκημα στο Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης. Η γενική συνέλευση αποφάσισε και εξουσιοδότησε το νέο ΔΣ, να δρομολογήσει τη δημιουργία μιας επιτροπής (τριμελής η πενταμελής) για διερεύνηση και περαίωση των θεμάτων αυτής της ιδιαιτέρως τιμητικής πρότασης. 


Στο 2ο τμήμα της συνέλευσης κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες και λόγω μικρής συμμετοχής νέων υποψηφίων (μόλις ένας) αποφασίστηκε η συνέχιση της θητείας του προηγούμενου ΔΣ με την μία αλλαγή. 

Στο 3ο τμήμα της συνέλευσης είχε τσίπουρομπυρολογίες και μεζέδες.               


            

Δεν υπάρχουν σχόλια: