Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013


Συνεστίαση γνωριμίας.
Στις 14/10/2012 Κυριακή μεσημέρι στην ανακαινισμένη αίθουσα του ΣΛΘ πραγματοποιήθηκε η 1η συνεστίαση του συλλόγου υπό το νέο ΔΣ. Τα μέλη και οι φίλοι τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο και οι αίθουσα ήταν κατάμεστη. Ο ανανεωμένος χώρος, το πλούσιο και νόστιμο μενού, η καταπληκτική μουσική από την κομπανία των φίλων από το  Ρετζίκι έδωσαν τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να μετατρέψουν την συνεστίαση σε ένα απέραντο γλέντι.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, κος Κουτσιάης Αλέξιος, στο καλωσόρισμα μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:  Ο πρώτος μεγάλος στόχος που θέσαμε ήταν η ανακαίνιση και αναβάθμιση της αίθουσας μας με το λιγότερο δυνατό κόστος, ώστε να δημιουργήσουμε ένα χώρο ζεστό, καθαρό, φιλόξενο, λειτουργικό- αντάξιο του συλλόγου μας. Επίσης ο εκσυγχρονισμός της κουζίνας και η λειτουργία της με κανόνες υγιεινής, ποιοτικά και οικονομικά για τα μέλη μας. Το έργο δεν έχει τελειώσει, μένει ακόμη η ολοκλήρωση του παιδοχώρου και κάποιες πινελιές καλαισθησίας. Είμαστε όμως σε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε και αυτό χάρη σε εσάς που βοηθήσατε με κάθε τρόπο- βάζοντας χρήματα, υλικά, εξοπλισμό, προσφέροντας την τέχνη, τον κόπο και το χρόνο σας. Ο κατάλογος των ανθρώπων που έχουν προσφέρει είναι μακρύς και ακόμη δεν έχει κλείσει. Δουλέψαμε όλοι ώρες πολλές με φιλότιμο και μεράκι σε μια κοινή προσπάθεια που σφυρηλατεί τις σχέσεις μας και αναδεικνύει την αξία των συνανθρώπων. Το επόμενο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι η αξιοποίηση του χώρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα με σεβασμό στα ήθη που εκφράζει και στις ανάγκες που καλύπτει ο σύλλογος- χωρίς διακρίσεις. Όπως η μάζωξη των παλαιοτέρων για το χαρτάκι και το τάβλι είναι η κοινωνία των ανθρώπων, η ζωντανή μας ιστορία και μνήμες, η ώρα για το τσιπουράκι το φιλτράρισμα των σχέσεων, το μάθημα του χορού και της παράδοσης αναγκαίο για τη συνέχεια και το μέλλον του συλλόγου έτσι και κάθε άλλη δραστηριότητα θα γίνει για να συμπληρώσει και να συνθέσει. Στο πνεύμα της εξωστρέφειας θέλουμε να πετύχουμε την ώσμωση του συλλόγου μας με άλλους αδελφούς συλλόγους και πολιτιστικά σχήματα.
Ο κατάλογος των προσφορών για την ανακαίνιση είναι :

1)      Μεταξιώτης Αστέριος (Δωρεά Υλικών)
2)      Ντάμπος Ι. Γιώργος (Μεταφορά Υλικών)
3)      Ντάμπος Λάζαρος (Στοκαρίσματα)
4)      Καρατζίκας Θ. Γιώργος (Υδραυλικά)
5)      Χαρίσης Γιάννης (Συντήρηση ψυγείων)
6)      Γκατζούνης Κ. Σάκης (Ηλεκτρολογικά)
7)      Ντάμπος Βαγγέλης (Φωτισμό, Ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις)
8)      Παμπέρης Βαγγέλης (Τοποθέτηση Διαχωριστικού)
9)      Γκρίζος Κων/νος & Τζημάλας Κων/νος (Έπιπλο Κουζίνας)
10)  Ρέχας Αντώνης ( Δωρεά Κουρτινών)
11)  Φουρκιώτης Νίκος (Τοποθέτηση Πλακιδίων)
12)  Ντάμπος Ν. Γιάννης (Μάρμαρα)
13)  Σαββίδης Χρήστος (Καθαριστήριο)
14)  Αφοί Γαζέτη (Έπιπλα Ντουλάπες)
15)  Μαρνός Γιάννης (Συντήρηση Τσαρουχιών)
16)   Εξαδάκτυλου Δέσποινα (Προσφορά Νεροχύτη)
17)  Δερβένης Χρήστος (Κάγκελα, Κρεμάστρα)
18)  Τζημαγιώργης Στέλιος & Μητώνας Κώστας (Δωρεά Σόμπα πέλετ)
19)  Θεοδωρής Βασίλης & Ντίνα (Οικονομική Δωρεά, Εργασίες καθαρισμού)
20)  Βαψίματα από τους Θεοδωρή Κοσμά, Ζώτσικα Βασίλη, Μπάμπα Κώστα, Χαρίση Μπάμπη, Μουσένα Κώστα, Παπαστεργίου Γρηγόρη, Γαζέτη Άννα, Κιτσούλη Αγαθή, Σαλαβάτη Ελένη. 

Επίσης ο πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν στην συνεστίαση και ιδιαιτέρως τους: Ζαχαροπλαστείο ΜΙΛΤΟΣ (Φαγητό), Κουτσιάη Σοφία (Γλυκά), Φούρνος Φαρδή Κων/νο και Βαγγέλη (Ψωμί), Συνεταιρισμός Βοσκών Λιβαδίου (Τυριά) για την προσφορά των προϊόντων τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: