Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008

Αγαπητές/οί συμπατριώτισσες/τες

Το Διοκητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, εύχεται σε όλες και όλους

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέον έτος 2008,

έτος που ο Σύλλογός μας κλείνει 100 χρόνια ζωής (1908-2008)

Επ' ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι :

1. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κατά τις 10.00 μ.μ., όποιοι θέλουν και μπορούν, παίρνουν τα φαγητά τους και τα ποτά τους και έρχονται στην λέσχη μας, ώστε να γιορτάσουμε ομαδικώς την άφιξη του νέου έτους, με κάλαντα, τραγούδια και χαρές.

2. Ο Σύλλογός μας θα κόψει την παραδοσιακή του λιβαδιώτικη βασιλόπιττα (κρεατόπιττα πάντα), την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008, στις 11.30 π.μ. στη λέσχη μας. Ο τυχερός που θα του πέσει το φλουρί, θα κερδίσει μία συσκευή DVD. Ελάτε όλες και όλοι να μας ευχηθείτε και να σας ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Σας περιμένουμε με χαρά.

3. Φέτος, το 2008, ο μεγάλος χορός μας θα γίνει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 9.00 μ.μ., στην όμορφη αίθουσα Terra di Totti (στον κόμβο της περιφερειακής οδού προς Χαλκιδική και εξόδου προς Θέρμη). Εν ευθέτω χρόνω θα σας αποσταλεί ειδική πρόσκληση. Σημειώστε την ημερομηνία.

4. Μην ξεχνάτε την Κυριακή 30 Μαρτίου 2008, ώρα 11.00 π.μ. Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, θα γίνει η μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου μας για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του. Τα γενέθλιά του αυτά θα πρέπει να μείνουν στην ιστορία, του Συλλόγου μας και όλης της πόλης της Θεσσαλονίκης. Σας υπενθυμίζουμε ότι επ’ ευκαιρία των 100ων γενεθλίων του, το Δ.Σ. αποφάσισε να συμπεριλάβει στις εκδηλώσεις και την έκδοση ενός ιστορικού λευκώματος, με φωτογραφίες και κείμενα, χαρακτηριστικά της 100ετούς ζωής του Συλλόγου.

5. Παρακαλούνται λοιπόν όσα μέλη και φίλοι μας διαθέτουν ενδεικτικές (οικογενειακές ή μη) φωτογραφίες, με πρόσωπα ή στιγμιότυπα της ιστορίας και της κοινωνικής ζωής του Συλλόγου μας και του Λιβαδίου και θέλουν να συμβάλλουν στην μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα της ύλης του λευκώματος, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. (στο τηλέφωνο & fax. 2310.812666 ή με e-mail στις διευθύνσεις :

sylivthe@otenet.gr, synefakg@arch.auth.gr, noylezas@otenet.gr ή purple_evi@hotmail.com),

ώστε να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους και να συντονιστούν με το Δ.Σ. Σημειώνεται ότι οι πρωτότυπες φωτογραφίες θα σαρωθούν εντός ενός λεπτού στο ηλεκτρονικό μηχάνημα του Συλλόγου (scanner) και θα επιστραφούν αμέσως.

6. Ο Σύλλογος μας αποφάσισε να εκδώσει έναν ‘Χρυσό Οδηγό’ με όλους τους επαγγελματίες, μέλη και φίλους του Συλλόγου μας. Όποιος ενδιαφέρεται να δημοσιευθεί το επάγγελμα και η επιχείρησή του στον κατάλογο, να παραδώσει την επαγγελματική του κάρτα μέχρι και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008 (ημέρα της κοπής της πίττας μας), στους Βασίλη & Γιάννη Θεοδωρή (κυλικείο). Μετά την ημερομηνία αυτή, δεν θα γίνουν δεκτές άλλες κάρτες, χωρίς παρεξήγηση, γιατί θα ξεκινήσει η σύνθεση του καταλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Γ. Συνεφάκης, Δ. Κοκκινοπλίτης, Ε. Παπαδάμ, Κ. Μουσένας, Μ. Καψάλη, Α. Γαζέτη, Α. Χαλκιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: