Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

 

Ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Λιβαδίου συμμετείχε στην καλοκαιρινή εκδήλωση της Έκθεσης Φωτογραφίας στο Λιβάδι.

Ένα πραγματικό ταξίδι στη ρωγμή του χρόνου, ένας περίπατος στα σοκάκια του παρελθόντος.

Εκατοντάδες επισκέπτες, Λιβαδιώτες και μη, γέμισαν τον διάδρομο του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδίου, στο χώρο του οποίου η ομάδα εργασίας τοποθέτησε με καλλιτεχνική επιμέλεια τις 200 παλιές φωτογραφίες, ανοίγοντας πόρτες στο παρελθόν.

Συγκίνηση, δάκρυα, μνήμες !!!

Μια φωτογραφία, μια ιστορία. Μια φωτογραφία, ένα δάκρυ. Μια φωτογραφία, ένα χαμόγελο !!!

Οι μικρές ξεχασμένες φωτογραφίες τώρα μοιάζουν μεγάλες.

«Μιλούν με τη σιωπή τους», όπως ανέφερε ο κ. Κώστας Προκόβας. «Ο λόγος της σιωπής τους» ,είπε, όταν κοντοστάθηκε στην μεγάλη φωτογραφία της ετήσιας εκδρομής του Συλλόγου Λιβαδιωτών Αμερικής. «Τα πρόσωπά τους μιλούν με την απουσία τους» συμπλήρωσε και συνέχισε την περιήγησή του στην υπόλοιπη έκθεση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά την ομάδα εργασίας της έκθεσης, τους Γαζέτη Γιάννη, Καψάλη Θάνο, Κοντοφάκα Σάκη, Ντάμπου Κατερίνα, Μπόζα Αντώνη, Γκρίζου Ελένη, Μητώνα Γιώργο, Δαμαλή Μαρία, Κιτσούλη Δημήτρη, Γαζέτη Μαργαρίτα, Σαλαβάτη Ελένη, Καψάλη Σταυρούλα και Ντάμπο Ευάγγελο για τις πολύωρες υπηρεσίες τους, ώστε να στηθεί ένα πανέμορφο σκηνικό.

Επίσης ευχαριστεί τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Λιβαδίου, κ. Μεταξιώτη Γ. Νικόλαο, για την παραχώρηση του χώρου για την έκθεση.