Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Καλό ταξίδι κ. Γιάννη

Από τα ξημερώματα, σήμερα Δευτέρα 12 Οκτ 2015, ο σύλλογός μας πενθεί. Ο αγαπητός και για πολλά χρόνια μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Μπάμπας Δ. Γιάννης έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 73 ετών.

Ακουραστός και δημιουργικός ως χοροδιδάσκαλος για δεκαετίες, άφησε τη σφραγίδα του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, τόσο μέσα από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας, όσο και από το χορευτικά του δημιουργήματα στο Δήμο Συκεών. Ο δάσκαλος, ο κύριος Γιάννης,  κέντριζε εύκολα το ενδιαφέρον των νέων, μαγνήτιζε με την απλότητά του και κρατούσε πάντα τις ισορροπίες. Δάσκαλος στο χορό μα και στη ζωή. Όσοι είχαμε την τύχη να συνυπάρξουμε δίπλα του γίναμε σοφότεροι. Κοινωνικά ενεργός πολίτης,  έλεγε ευθαρσώς την άποψή του και δεν λογάριαζε το κόστος. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του συλλόγου μας από το 1976 έως το 1978 καθώς και πρόεδρος του την διετία 1986 – 88.

Το ΔΣ του συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην σύζυγό του Βασιλική, στα παιδιά του Μαρία, Δημήτρη και Νατάσσα, στα εγγονάκια του Άλκηστις  και Γιαννάκη και τους οικείους του.  
   






Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Εκδρομή του ΣΛΘ στην Θράκη

Το ΔΣ του συλλόγου μας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι το Σάββατο και την Κυριακή 24 & 25 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί διήμερη εκδρομή με προορισμό την Ξάνθη και την Κομοτηνή. 

Το κόστος συμμετοχής για την εκδρομή έχει ως εξής : Η μεταφορά με πούλμαν 50 θέσεων κοστίζει 20 ευρώ κατά άτομο (ενήλικες η παιδιά) και για τα δωμάτια έχουμε 35 ευρώ για το δίκλινο, 45 τρίκλινο και 50 ευρώ για τετράκλινο.  Άρα για ένα ζευγάρι σύνολο έχουμε κόστος 80 € (μεταφορά και διανυκτέρευση) και για μια οικογένεια τετραμελή 130 €. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδρομή ας επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ.