Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Γενική Απολογιστική Συνέλευση

Την Κυριακή 11:30 πμ στη λέσχη του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε η ετήσια απολογιστική συνέλευση. Η εξελεγκτική επιτροπή μετά από λεπτομερή έλεγχο, τόσο στα οικονομικά όσο και στα διοικητικά πεπραγμένα, ενημέρωσε το σώμα για την κατάσταση του συλλόγου μας έως σήμερα.  


Ο πρόεδρος του ΔΣ στη συνέχεια έκανε έναν πλήρη απολογισμό των εκδηλώσεων του συλλόγου για τον περασμένο χρόνο και ανέφερε και κάποιες προτάσεις για επόμενες δραστηριότητες. Το σώμα ομόφωνα ενέκρινε τα πεπραγμένα και η συνέλευση έληξε.



Η πρώτη από τις επόμενες δραστηριότητες του συλλόγου μας θα είναι μια μονοήμερη εκδρομή. Στις 24 Μαΐου 2015 ο σύλλογός μας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή με πιθανούς προορισμούς τον Άγιο Νικόλαο Ναούσης ή τα Αμπελάκια Λάρισας. Όσα μέλη και φίλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ας επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συγκεκριμένη ενημέρωση για το θέμα της εκδρομής.   
   







Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ετήσια Απολογιστική Συνέλευση
Κυριακή 26 Απριλίου 2015


Αγαπητά μας  μέλη, σας καλούμε να λάβετε μέρος στην Ετήσια Απολογιστική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου και ώρα 19.30 μ.μ. στην αίθουσα της Λέσχης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας  η Ετήσια Απολογιστική Συνέλευση θα διεξαχθεί την  Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα της Λέσχης.

Με εκτίμηση 
το Διοικητικό Συμβούλιο   


Τράπεζα Αίματος ΣΛΘ Γεωργάκης Ολύμπιος

Ευτυχώς κάποιοι επιμένουν να προσφέρουν. Σήμερα το πρωί μια ομάδα γυναικών του συλλόγου μας πήγε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για την καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία. Χωρίς καμιά ανακοίνωση, με τηλεφωνική επικοινωνία, έπραξαν  το αυτονόητο. 


Το ΔΣ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά της κυρίες και ελπίζει να υπάρξουν και άλλοι μιμητές αυτής της προσπάθειας. Η τράπεζα αίματος του ΣΛΘ είναι ενεργή.            

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

10ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

Για 2η συνεχή χρονιά ο Σύλλογός μας συμμετείχε στον μαραθώνιο δρόμο Μέγας Αλέξανδρος, στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. Η αφετηρία ήτανε στο χώρο του City Gate, στην δυτική Θεσσαλονίκη και ο τερματισμός στον Λευκό Πύργο. Η ομάδα μας τερμάτισε παρά τον άστατο και βροχερό καιρό και έλαβε τα μετάλλια συμμετοχής με ιδιαίτερη χαρά. Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τα παιδιά – δρομείς για την όμορφη συμμετοχή τους. Αφιέρωσαν ένα ολόκληρο πρωινό σε ένα καθιερωμένο δρώμενο της πόλης μας, συνδυάζοντας την προσωπική τους ευχαρίστηση και άθληση αλλά και την προβολή του συλλόγου μας.        



Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Αρχειακό Υλικό (συνέχεια)

Δύο έγγραφα του 1956. Στο 1ο γνωστοποιούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας εκείνης της χρονιάς και στο 2ο υπάρχει αλληλογραφία με τον πρόεδρο της κοινότητας Λιβαδίου για θέματα συγκοινωνίας και αναβάθμισης του άλσους Κιόσκι.