Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Δημοτικές Εκλογές Μάιος 2014

Λιβαδιώτες Υποψήφιοι 
σε όλους τους συνδυασμούς 


Πασχόπουλος Γεώργιος
(υποψήφιος Δήμαρχος)

«ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1.    ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)
2.    ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΙΚΟΣ) του Δημητρίου (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)
3.    ΝΤΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)
4.    ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ του Ανδρέα (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ
Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας

1.    ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Νικολάου
 2.    ΓΚΟΥΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
 3.    ΔΕΡΒΕΝΗ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου
 4.    ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Θωμά
 5.    ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου


Ευαγγέλου Νίκος
(υποψήφιος Δήμαρχος)

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1. ΜΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)
2. ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)
3. ΦΑΡΜΑΚΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)
4. ΧΑΤΖΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ 
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας  

1. ΓΕΡΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
2. ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
3. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
5. ΣΟΥΡΔΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
6. ΦΤΕΡΓΙΩΤΗ – ΚΙΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟ 


Αβρανάς Δημήτρης
 (υποψήφιος Δήμαρχος)

«Λαϊκή Συσπείρωση»

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1. ΒΑΡΒΑΡΕΖΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του ΛΑΖΑΡΟΥ 
2. ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
3. ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
4. ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
5. ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΙΩΑΝΝΗ 


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας  


1. ΒΑΡΒΑΡΕΖΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
2. ΚΑΤΣΙΚΗ ΦΕΒΡΩΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
3. ΜΠΑΜΠΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
4. ΜΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 



Βαρνάς Βασίλειος
(υποψήφιος Δήμαρχος)

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

1 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
2 ΓΙΑΓΚΟΥ – ΔΕΡΒΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
3 ΜΑΜΑΡΑ ΕΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4 ΠΡΟΚΟΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ

4. Δημοτική Κοινότητα ΛΙΒΑΔΙΟΥ
Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας  

1 ΓΑΖΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2 ΠΑΛΑΓΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3 ΠΑΤΕΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
4 ΦΑΡΜΑΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
5 ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ 


Λιόλιος Ηρακλής
 (υποψήφιος Δήμαρχος)

"ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ KAI ΕΥΘΥΝΗΣ"


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. ΓΚΟΓΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)
2. ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΘΩΜΑ (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)
3. ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)
4. ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΛΙΒΑΔΙΟΥ)


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Καμπανάκι Ανάγκης - Τράπεζα Αίματος του ΣΛΘ

Από 01/01/2013 μέχρι 28/3/2014, σύμφωνα με στοιχεία του κέντρου αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ, η τράπεζα αίματος του συλλόγου μας διέθεσε 7 φιάλες αίμα σε τέσσερις συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη. Επίσης από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι καταχωρήθηκαν στον σύλλογό μας μόνο 9 φιάλες αίμα, από 7 αιμοδότες - μέλη. Οπότε σήμερα το υπόλοιπο αποθεματικό της τράπεζας μας είναι 10 φιάλες. Δεν είναι δυνατόν ένας σύλλογος με την δική μας δυναμικότητα να διαθέτει μονάχα τόσο λίγες μονάδες αίματος.

 Δίνοντας αίμα προσφέρουμε ζωή 

Είναι χρέος όλων μας, μα πρωτίστως των ανθρώπων που πήραν αίμα από το σύλλογο, να κινητοποιηθούμε ώστε να αναπληρωθούν οι φιάλες αίματος που χρησιμοποιήθηκαν. Αυτές τις μέρες, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ΑΧΕΠΑ, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Καλό είναι όσοι φίλοι, γνωστοί και μέλη του συλλόγου μας βρίσκονται στην πόλη να φροντίσουν να πάνε να δώσουν αίμα. Δυστυχώς ο ορισμός μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας για ενιαία αιμοδοσία είναι λιγάκι δύσκολος. 

Μην το ξεχνάτε !! Μην το αμελείτε !! Πάρτε κάποιον φίλο σας και τρέξτε στο ΑΧΕΠΑ για να προσφέρετε λίγο από τον χρόνο σας.

  Όταν το χρειαστείτε δεν θα υπάρχει.             

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Πρωταθλητής ο Νίκος

Το 2ο Πρωτάθλημα Τάβλι του συλλόγου μας τελείωσε. Χθες, Παρασκευή 11/4/2014, σ' έναν συναρπαστικό τελικό, ο Καπαώνης Νίκος επικράτησε του Ντάμπου Λευτέρη και είναι πλέον ο πρωταθλητής. 


Η παρτίδα τελείωσε με σκορ 7-5 παρουσιάζοντας όμως πολλαπλές διακυμάνσεις. Αρχικά ο Νίκος 3-0, στη συνέχεια ο Λευτέρης 3-4, στο επόμενο στάδιο έχουμε ισοπαλία με 5-5 και τέλος νίκη του Νίκου. Οι δυο αντίπαλοι, ισάξιοι και σοβαροί, κάνανε ελάχιστα λάθη και σχεδόν όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στη ζαριά. 


Ο νικητής παρέλαβε το κύπελλο και ένα δωράκι, ενώ ο ηττημένος μια τσουμάγκα. Την απονομή του κυπέλλου έκανε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου μας Φακαλής Γιάννης. Η γεμάτη κόσμο αίθουσα της λέσχη μας καταχειροκρότησε και συνεχάρη τον τροπαιούχο.Το ραντεβού των ταβλαδόρων δόθηκε για τον Νοέμβριο του 2014 στο 3ο Πρωτάθλημα.








            

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Έφτασε η ώρα του τελικού

Χθες, Τετάρτη 9 Απρ 2014, πραγματοποιήθηκαν τα ημιτελικά παιχνίδια του 2ου Πρωταθλήματος τάβλι. Στο  ένα ζευγάρι οι αδελφοί Ντάμπου, σε μια ενδοοικογενειακή υπόθεση, αναμετρήθηκαν μεταξύ τους και νικητής αναδείχθηκε ο Λευτέρης με σκορ 7 - 6. Στο άλλο ζευγάρι, ο παλιός Αχιλλέας αντιμετώπισε τον νεαρότερο Νίκο και νικητής αναδείχθηκε ο Νικόλας με 7 - 3. Άρα στον τελικό θα αναμετρηθούν οι Ντάμπος Ελευθέριος και Καπαώνης Νίκος. 


Το παιχνίδι του τελικού θα γίνει την Παρασκευή 11 Απρ 2014, ώρα 20:00 μμ, στη λέσχη μας.
       

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τάβλι υψηλού επιπέδου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ στη λέσχη του συλλόγου μας τα υπόλοιπα δυο παιχνίδια της οκτάδας (προημιτελικά) του 2ου Πρωταθλήματος Ταβλιού του ΣΛΘ. 


Στο ζευγάρι Τζημαγιώργης Στ. - Τσαμπαλής Αχιλλέας, ενώ αρχικά προηγήθηκε ο Στέλιος με 6-2 στη συνέχεια ο κυρ Αχιλλέας έκανε την ανατροπή και νίκησε 6 - 7. 


Στο άλλο ζευγάρι, Καπαώνης Ν. - Φιλίππου Κ., ο Νίκος επικράτησε με 8-3 και πέρασε στην τετράδα. 


Έτσι η τετράδα διαμορφώθηκε ως εξής : Ντάμπος Γιώργος, Καπαώνης Νίκος, Τσαμπαλής Αχιλλέας και Ντάμπος Λευτέρης. Μετά από επιτόπια κλήρωση τα ζευγάρια που προέκυψαν για τους ημιτελικούς  είναι :
1ο) Καπαώνης Ν. - Τσαμπαλής Αχ.
2ο) Ντάμπος Γ. - Ντάμπος Ελ.    


Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η συμμετοχή του ΣΛΘ στον "9ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος"

Στο μαραθώνιο έλαβαν μέρος και μέλη του συλλόγου μας σε κάθε κατηγορία. Το πρωί στη διαδρομή των 1000 μέτρων είχαμε συμμετοχή με παιδιά 9-12 ετών.  


Το μεσημέρι στην διαδρομή των 5000 μέτρων είχαμε συμμετοχή ενηλίκων και παιδιών με τα μπλουζάκια του Χαμόγελου του Παιδιού. 


Στο δύσκολο, τον μαραθώνιο των 42000 μέτρων, ο φίλος μας και μέλος του συλλόγου Μπάμπας Ι. Δημήτρης όχι απλά έλαβε μέρος αλλά τερμάτισε σε χρόνο 4 ώρες και 6 λεπτά. Η διαδρομή των 42 χιλιομέτρων ξεκίνησε από την Πέλλα και τερμάτισε στον Λευκό Πύργο. 



Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους δρομείς και ελπίζει του χρόνου η ομάδα μας να είναι πολυπληθέστερη.          

22ο Φεστιβάλ Παιδικων Χορευτικών Συγκροτημάτων

Η συμμετοχή του συλλόγου μας στο 22ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών.





Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Εκπλήξεις και Αναβολές

Για λόγους ανωτέρας βίας δεν πραγματοποιήθηκαν όλα τα παιχνίδια των προημιτελικών του 2ου Πρωταθλήματος Ταβλιού του συλλόγου μας. Οι αναμετρήσεις Αχ. Τσαμπαλής - Στ Τζημαγιώργης και Κ. Φιλίππου - Ν. Καπαώνης   θα γίνουν την επόμενη Δευτέρα η Τρίτη 7 η 8 Απρ 2014. 


Οι δυο προημιτελικοί που έγιναν χθες βράδυ επιφύλαξαν μεγάλες εκπλήξεις. Στο ζευγάρι Γ. Καλοπέσας - Γ. Ντάμπος ο περσινός τροπαιούχος αποκλείστηκε από τον Ντάμπο Γιώργο, ο οποίος με το επιβλητικό 7 - 0 ήταν ο πρώτος που μπήκε στην τετράδα. 

Στο δεύτερο ζευγάρι Κ. Γκρίζος - Ελ. Ντάμπος, ενώ αρχικά ο Γκρίζος προηγήθηκε με 5-1 στην πορεία του παιχνιδιού ο Ντάμπος Λευτέρης επανήλθε και κέρδισε με 7 - 5. Οπότε τα αδέλφια Ντάμπου είναι οι δυο που περάσαν στην τετράδα. 


Το φίλαθλο κοινό χθες στη λέσχη μας ήτανε άψογο.

      

Το νέο ΔΣ του συλλόγου μας

Την Πέμπτη 3/4/14 έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΣΛΘ. Στη θέση του προέδρου επανεξελέγη ο Κουτσιάης Αλέξης, αντιπρόεδρος ο Καψάλης Θέμης, γραμματέας ο Κοκκινοπλίτης Διονύσης, ταμίας  ο Μπάμπας Λάζος, ειδικός γραμματέας ο Γαλλής Αντώνης και μέλη οι Μπέλλης Τάσος και Μπατζάκης Τάκης. 



Οι "επτά υπέροχοι", δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε μια κυρία στο νέο ΔΣ, ξεκίνησαν τη νέα θητεία τους με συζήτηση σοβαρών θεμάτων όπως: 
α) Δημιουργία επιτροπής για τη δωρεά Βασκαλή 
β) Επικαιροποίηση του καταλόγου μελών (προσθήκη ηλεκτρονικών διευθύνσεων, ανενεργά και ενεργά μέλη)
γ) Υπεύθυνοι γυναικείων θεμάτων (η απουσία γυναικών στο ΔΣ δημιουργεί την ανάγκη για μια επιτροπή γυναικών που θα ασχολείται με ανάλογα θέματα)

      

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2013-14

Το Μάιο του 2013 έγινε η αποχαιρετηστήρια γιορτή των χορευτικών συγκροτημάτων και τον Ιούνιο το χορευτικό μας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Αντάμωμα στην Κατερίνη. Ο ΣΛΘ ολοκλήρωσε την έκδοση των βιβλίων του κ. Κώστα Πρόκοβα χάρη στην ευγενική χορηγία του αείμνηστου κ. Δημήτρη Ζάννα, της συζύγου του Αρτέμιδος και του κ. Στέργιου Μεταξιώτη. Τα βιβλία αυτά αποτελούν αναφορά για τη λαογραφική ιστορία του Λιβαδίου και πολιτιστική κληρονομιά γα τις νέες γενιές. Η παρουσίασή τους στο Λιβάδι τον Αύγουστο και στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε η δημιουργία τμημάτων χορωδίας και μουσικής για τα παιδιά με δάσκαλο τον κ. Γιάννη Μένο. Τους απολαύσαμε πρώτη φορά στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, όταν τα παιδιά μας τραγούδησαν την «Άγια Νύχτα».   Τον Οκτώβριο ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή  το 2ο πρωτάθλημα τάβλι στη Λέσχη. Τον Νοέμβριο παρακολουθήσαμε στη Λέσχη τη ταινία του κ. Λάζαρου Χατζή και των Καβαλάρηδων για τη μάχη του Σαραντάπορου και την Απελευθέρωση του Λιβαδίου. Μια αξιέπαινη προσπάθεια που μας εξέπληξε με την ποιότητα και αρτιότητά της, ένα πολύ σημαντικό ντοκουμέντο για την ιστορία του Λιβαδίου.
Τον Δεκέμβριο είχαμε την καθιερωμένη συνεστίαση στη Λέσχη, μια πολύ όμορφη βραδιά με φαγητό, ποτό και άφθονο κέφι που μας χάρισε η κομπανία του κ. Διονύση Κοκκινοπλίτη και των συναδέλφων του. Για τα μικρά παιδιά οργανώσαμε γιορτή, όπου αναβίωσαν τα έθιμα με τα Άστρα, τις Τσουμάγκες και τα Κόλιντα. Ο γνωστός Αη-Βασίλης ήταν και πάλι κοντά μας (ευχαριστούμε Γιώργο Μισιρλή) και η χορωδία των παιδιών μας έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής.
Τον Ιανούριο είχαμε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου και τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στον Σύλλογο ο μπαρμπα- Κώτσος Γκρίζος. Απόφαση του Δ.Σ. είναι η επόμενη Γενική Συνέλευση να χρίσει τον κ. Κώστα Γκρίζο επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου. Επίσης τον Ιανουάριο συμμετείχαμε στην κοπή της πίτας της ΠΟΠΣΒ στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Οι γονείς των μικρών παιδιών έχουν δημιουργήσει μια καινούρια δυναμική χορευτική ομάδα που έκανε αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση, τα εύσημα στη δασκάλα μας κ. Λίτσα Τσανούσα.
Τον Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη η παρουσίαση της πολύχρονης και επίπονης έρευνας του Εκπαιδευτικού και Ιστορικού κ.Γρηγορίου Βέλκου για το άδοξο τέλος της οικογένειας του Γεωργάκη Ολύμπιου μετά τη θυσία του. Μια σημαντικότατη παρακαταθήκη άγνωστων πτυχών της ιστορίας μας. Ο κ. Βέλκος έχει παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα στον Σύλλογο και ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να εκδώσουμε το έργο του. Η Τσικνοπέμπτη γιορτάστηκε στη Λέσχη μας και φέτος με τα μικρά παιδιά να χαίρονται το καρναβαλίστικο πάρτυ που οργάνωσε εθελοντικά η Κατερίνα Αλεξίου , και μεγάλοι να τσικνίζουν με τα δέοντα, ενα ευχαριστώ στην οικογένεια Θεοδωρή που φροντίζει το κυλικείο μας.  Στα τέλη Φεβρουαρίου έγινε η πρώτη παρέλαση κουδουνοφόρων από την Μακεδονία και τη Θεσσαλία υπό την οργάνωση του Λαογραφικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, τα Μπαμπαλιούρια  μας από το Λιβάδι, την Κατερίνη και τη Θεσσαλονίκη (Αντώνης Γαλής και Χρήστος Θεοδωρής) έδωσαν βροντερό παρών.
Τον Μάρτιο πραγματοποιήθηκε στο Φιλίππειο ο ετήσιος χορός του ΣΛΘ τα μέλη και οι φίλοι μας πέρασαν μια όμορφη βραδιά με ζωντανή μουσική και άφθονο κέφι.Το παιδικό χορευτικό με την πολυπληθή παρουσία του μας γέμισε περηφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον. Οι ευγενικοί δωροθέτες στήριξαν για άλλη μια φορά την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε θερμά.

Αγαπητά μας μέλη ο σύλλογος χρησιμοποιεί τα SMS μυνήματα για την επικοινωνεία και την πληροφόρηση για τις εκδηλώσεις που οργανώνουμε. Όσοι δεν λαμβάνετε μυνήματα δώστε το νούμερο του κινητού σας σε κάποιο μέλος του ΔΣ . Επίσης μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας sylivthe.blogspot.com όπου μπορείτε να ενειμερώνεστε συνεχώς για τα νέα του συλλόγου που συνοδεύονται πάντα με επίκαιρο φωτογραφικό υλικό.
Στηρίξτε την τράπεζα αίματος του συλλόγου μας, είναι για τα μέλη, τις οικογένειες μας, για εμάς τους ίδιους προσφορά ζωής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ, για τη διαρκή παρουσία σας και ενεργή συμμετοχή και συμπαράσταση σας στη διάρκεια της διετούς θητείας μας.



Με τιμή το απερχόμενο ΔΣ 2012-14