Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ενημέρωση - Παιδικό Χορευτικό τμήμα ΣΛΘ

Το χορευτικό του Συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης θα λάβει μέρος στο 22ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων, το οποίο διοργανώνει "Το εργαστήρι παραδοσιακού χορού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης". 

Η περσινή συμμετοχή μας 
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στην αίθουσα τελετών του 1-5ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών (περιοχή Δεντροφυτεία, κοντά στα σχολεία του Φωκά, οδός Ζ. Γούναρη 1) το Σάββατο και την Κυριακή 5/4/14 και 6/4/14. Το δικό μας παιδικό τμήμα εμφανίζεται το Σάββατο το απόγευμα ώρα 8:15 μ.μ. Το συμβολικό εισιτήριο των τριών ευρώ που θα πληρώσουν οι ενήλικες θα διατεθεί σε ιδρύματα για παιδιά. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την δασκάλα χορού μας κα Τσανούσα Λίτσα.

      

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Συνεχίζουμε δυναμικά......

Κανονικά πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του συλλόγου μας σήμερα το πρωί. Η προσέλευση των μελών υπήρξε ικανοποιητική. Δεκάδες μέλη ανταποκρίθηκαν. Όμως, ιδιαίτερα αρνητική αίσθηση προκάλεσε η απουσία των νέων - φοιτητών. Ενώ είχαν ενημερωθεί προσωπικά ένας ένας δεν εμφανίστηκε κανείς. Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή του νέου ΔΣ.


Η νέα σύνθεση του ΔΣ έχει τα εξής μέλη: Κουτσιάης Αλέξιος, Κοκκινοπλίτης Διονύσιος, Καψάλης Θεμιστοκλής, Μπέλλης Τάσος, Μπατζάκης Δημήτριος, Γαλλής Αντώνης και Μπάμπας Λάζαρος. 

Στο 1ο τμήμα της συνέλευσης ο κ. Συνεφάκης Γιώργος, μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής, έκανε μια πλήρη αναφορά - ενημέρωση του σώματος για τον οικονομικό έλεγχο και την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος Κουτσιάης Αλέξης με μια σύντομη αναφορά αναφέρθηκε στα σημαντικότερα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους.Τα μέλη με ερωτήσεις και τοποθετήσεις πήραν τη σκυτάλη και έγινε ένας γόνιμος και ξεκάθαρος διάλογος για το μέλλον του συλλόγου. 


Το νέο της ημέρας ήρθε από τον κ. Τσαχαλίνα Δημήτριο, συνταξιούχο δικηγόρο, όπου μας μετέφερε την πρόθεση της κυρίας Βασκαλής Μαίρης, μιας εκ των κληρονόμων του Αρχοντικού Σπιτιού Βασκαλή στο Λιβάδι, να δωρήσει το οίκημα στο Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης. Η γενική συνέλευση αποφάσισε και εξουσιοδότησε το νέο ΔΣ, να δρομολογήσει τη δημιουργία μιας επιτροπής (τριμελής η πενταμελής) για διερεύνηση και περαίωση των θεμάτων αυτής της ιδιαιτέρως τιμητικής πρότασης. 


Στο 2ο τμήμα της συνέλευσης κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες και λόγω μικρής συμμετοχής νέων υποψηφίων (μόλις ένας) αποφασίστηκε η συνέχιση της θητείας του προηγούμενου ΔΣ με την μία αλλαγή. 

Στο 3ο τμήμα της συνέλευσης είχε τσίπουρομπυρολογίες και μεζέδες.               


            

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Εκλογές Συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης 2014


Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

2ο Πρωτάθλημα Τάβλι – Προημιτελικά


Ο 1ος γύρος παιχνιδιών έληξε μετά από αρκετές περιπέτειες (αποχωρήσεις, μετατροπές). Η πρώτη τετράδα κάθε ομίλου περνάει στην επόμενη φάση.

Από τον Α όμιλο έχουμε τους εξής :

Τζημαγιώργης Στέλιος     105 βαθμούς
Ντάμπος Ι.Γιώργος           96 βαθμούς
Καπαώνης Λ. Νίκος           90 βαθμούς
Ντάμπος Λευτέρης            90 βαθμούς  

Από τον Β όμιλο έχουμε :

Γκρίζος Σωτ. Κων/νος      106
Φιλίππου Κων/νος            102
Καλοπέσας Γιώργος        100
Τσαμπαλής Αχιλλέας        88

Οπότε τα ζευγάρια που προκύπτουν για τα προημιτελικά είναι :

1) Τζημαγιώργης Στέλιος  –  Τσαμπαλής Αχιλλέας

2) Ντάμπος Γιώργος  –  Καλοπέσας Γιώργος

3) Φιλίππου Κων/νος  –  Καπαώνης Νίκος

4) Γκρίζος Κων/νος  –  Ντάμπος Λευτέρης

Τα παιχνίδια των προημιτελικών θα διεξαχθούν όλα μαζί την Πέμπτη 3 Απρ 2014 στις 20:00 μ.μ. στη λέσχη του συλλόγου μας. 

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Κατάθεση στεφάνου στον ήρωα Γ. Ολύμπιο

Σήμερα 25 Μαρτίου 2014, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, τιμώντας τον ήρωα Γεωργάκη Ολύμπιο ο ΣΛΘ κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του. Στην πλατεία ηρώων της ΧΑΝΘ όπου έχει τοποθετηθεί το άγαλμα του Γ. Ολύμπιου συγκεντρώθηκαν μέλη και φίλοι του συλλόγου μας. 


Το στεφάνι κατέθεσαν νεαρά παιδάκια του μικρού χορευτικού τμήματός, τα οποία προηγουμένως είχαν μια πλήρη ενημέρωση από τον πρώην πρόεδρο κ. Γιώργο Συνεφάκη για την ζωή, τη δράση του και τον ένδοξο θάνατο του ήρωα. Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και όλοι, μικροί και μεγάλοι, τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.         





Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ενημέρωση για "Το χαμόγελο του Παιδιού"

Την Παρασκευή 14/3/2014 τη λέσχη του συλλόγου μας επισκέφτηκε υπεύθυνος του συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα  "Το χαμόγελο του Παιδιού". Ο κύριος Χρήστος, προσκεκλημένος μας, έκανε μια σύντομη μα πολύ ουσιαστική ενημέρωση για τον σύλλογό τους, την πολυετή λειτουργία του, τη συνεχή  δράση του και κυρίως αναφέρθηκε στο θέμα της εθελοντικής προσφοράς.


Στη συνέχεια, ο Δημήτρης, μέλος του ΣΛΘ και εθελοντής στο Χαμόγελο του Παιδιού παρουσίασε την προσωπική του εμπειρία και μας ενημέρωσε για την εκδήλωση του 9ου Διεθνή Μαραθώνιου "Μέγας Αλέξανδρος", όπου η κάθε συμμετοχή συμβάλει και ενισχύει Το χαμόγελο του Παιδιού. 


Οι Λιβαδιώτες ανταποκρινόμενοι, κυρίως μητέρες και παιδιά, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. Έτσι στις 6/4/2014 στους συμμετέχοντες του 9ου Μαραθωνίου θα υπάρχουν και μέλη του ΣΛΘ. Φυσικά οι προπονήσεις τους έχουν ήδη ξεκινήσει και εντατικοποιηθεί.

              

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση ΣΛΘ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες, αγαπητά μέλη
του συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης ο «Γεωργάκης Ολύμπιος»

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου μετά από μία διετία ολοκληρώθηκε. Σας καλούμε στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Ως αρχική ημερομηνία ορίζεται η Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:30πμ

Σε περίπτωση μη απαρτίας, σύμφωνα με το καταστατικό, ως τελική ημερομηνία ορίζεται η:

Κυριακή

30 Μαρτίου 2014

και ώρα 11:30 στην αίθουσα του ΣΛΘ



Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη

για τη συνέχιση του έργου του ΣΛΘ








Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Αναδρομή Εκδηλώσεων ΣΛΘ 2013-14

ΓΚΙΝΙ ΒΙΝΙΤΟΥ
Πέρασε κιόλας ενας χρόνος από τότε που βρεθήκαμε όλοι μαζί στον περυσινό χορό μας. ‘Ενας χρόνος που σημαδεύτηκε από πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες για την κοινωνία και τον καθένα μας χωριστά. Είχε όμως και όμορφες στιγμές, στιγμές ανθρώπινες που προάγουν τις σχέσεις μας και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε μπροστά. Εμείς στο Σύλλογο προσπαθούμε να συνδράμουμε σε αυτό και πιστεύουμε ότι καταφέραμε να βάλουμε ένα λιθαράκι χάρη στη δική σας συμμετοχή και συμπαράσταση. Ας θυμηθούμε λοιπόν τις δραστηριότητές μας σε αυτό το διάστημα.
Το Μάιο του 2013 έγινε η αποχαιρετηστήρια γιορτή των χορευτικών συγκροτημάτων και τον Ιούνιο το χορευτικό μας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Αντάμωμα στην Κατερίνη. Ο ΣΛΘ ολοκλήρωσε την έκδοση των βιβλίων του κ. Κώστα Πρόκοβα χάρη στην ευγενική χορηγία του αείμνηστου κ. Δημήτρη Ζάννα, της συζύγου του Αρτέμιδος και του κ. Στέργιου Μεταξιώτη. Τα βιβλία αυτά αποτελούν αναφορά για τη λαογραφική ιστορία του Λιβαδίου και πολιτιστική κληρονομιά γα τις νέες γενιές. Η παρουσίασή τους στο Λιβάδι τον Αύγουστο και στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε η δημιουργία τμημάτων χορωδίας και μουσικής για τα παιδιά με δάσκαλο τον κ. Γιάννη Μένο. Τους απολαύσαμε πρώτη φορά στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, όταν τα παιδιά μας τραγούδησαν την «Άγια Νύχτα». Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και περισσότερα ακούσματα.
Τον Οκτώβριο ξεκίνησε το 2ο πρωτάθλημα τάβλι με μάχες σκληρές και απρόβλεπτες. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τον φετινό πρωταθλητή.
Τον Νοέμβριο παρακολουθήσαμε στη Λέσχη τη ταινία του κ. Λάζαρου Χατζή και των Καβαλάρηδων για τη μάχη του Σαραντάπορου και την Απελευθέρωση του Λιβαδίου. Μια αξιέπαινη προσπάθεια που μας εξέπληξε με την ποιότητα και αρτιότητά της, ένα πολύ σημαντικό ντοκουμέντο που περιμένουμε να κυκλοφορήσει σε DVD.
Τον Δεκέμβριο είχαμε την καθιερωμένη συνεστίαση στη Λέσχη, μια πολύ όμορφη βραδιά με φαγητό, ποτό και άφθονο κέφι που μας χάρισε η κομπανία του κ. Διονύση Κοκκινοπλίτη και των συναδέλφων του. Για τα μικρά παιδιά οργανώσαμε γιορτή, όπου αναβίωσαν τα έθιμα με τα Άστρα, τις Τσουμάγκες και τα Κόλιντα. Ο γνωστός Αη-Βασίλης ήταν και πάλι κοντά μας (ευχαριστούμε Γιώργο Μισιρλή) και η χορωδία των παιδιών μας έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής.
Τον Ιανούριο είχαμε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου και τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στον Σύλλογο ο μπαρμπα- Κώτσος Γκρίζος. Απόφαση του Δ.Σ. είναι η επόμενη Γενική Συνέλευση να χρίσει τον κ. Κώστα Γκρίζο επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου. Επίσης τον Ιανουάριο συμμετείχαμε στην κοπή της πίτας της ΠΟΠΣΒ στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Οι γονείς των μικρών παιδιών έχουν δημιουργήσει μια καινούρια δυναμική χορευτική ομάδα που έκανε αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση, τα εύσημα στη δασκάλα μας κ. Λίτσα Τσανούσα.
Τον Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη η παρουσίαση της πολύχρονης και επίπονης έρευνας του Εκπαιδευτικού και Ιστορικού κ.Γρηγορίου Βέλκου για το άδοξο τέλος της οικογένειας του Γεωργάκη Ολύμπιου μετά τη θυσία του. Μια σημαντικότατη παρακαταθήκη άγνωστων πτυχών της ιστορίας μας. Ο κ. Βέλκος έχει παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα στον Σύλλογο και ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να εκδώσουμε το έργο του. Στα τέλη Φεβρουαρίου έγινε η πρώτη παρέλαση κουδουνοφόρων από την Μακεδονία και τη Θεσσαλία υπό την οργάνωση του Λαογραφικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Μια εκδήλωση όπου τα «μπαμπαλιούρια» μας από το Λιβάδι, την Κατερίνη και τη Θεσσαλονίκη (Αντώνης Γαλής και Χρήστος Θεοδωρής) έδωσαν βροντερό παρών.
Κάπως έτσι φτάσαμε στον Μάρτιο και σας υποδεχόμαστε με χαρά στο σημερινό χορό μας. Εδώ τελειώνει και η δική μας θητεία στο Δ.Σ. (πέρασαν κιόλας 2 χρόνια!). Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους «παλιούς» του Δ.Σ. Διονύση και Φρόσω που στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν τα μέγιστα να συνεχίσει ομαλά την πορεία του ο Σύλλογος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους κ.κ. Γιώργο Συννεφάκη, Άσπα Καραβίδα, Κώστα Μουσένα- τις «χρυσές εφεδρείες» που βοηθούν άοκνα όποτε τους ζητηθεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην κ. Λίτσα Τσανούσα, την δασκάλα μας για την άψογη συνεργασία μας καθώς και στην οικογένεια Θεοδωρή που φροντίζει το Κυλικείο και τις αίθουσες της Λέσχης. Ο κατάλογος των ονομάτων δεν σταματάει εδώ, χάριν οικονομίας όμως θα πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα μας και προσφέρετε από τον χρόνο σας, την τέχνη σας, το περίσσευμα και υστέρημά σας ώστε αυτός ο Σύλλογος να εκπληρώνει τους σκοπούς του.

Έχουμε ορίσει ως αρχική ημερομηνία για την εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 23/3  και ώρα 11:30 π.μ. (όπου συνήθως δεν επιτυγχάνεται απαρτία) και επομένως η οριστική ημερομηνία της συνέλευσης είναι την Κυριακή 30/3 και ώρα 11:30π.μ. στη Λέσχη του ΣΛΘ.        Καλή σας Διασκέδαση!

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Δωροθέτες - Δώρα Ετήσιου Χορού 2014

"ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΩΡΩΝ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ""Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ"""                                            
                                               
α/α       ΕΙΔΟΣ ΔΩΡΟΥ          ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ - ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ                  

Α         ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΔΙΦΥΛΛΗ ΑΞΙΑΣ 1500€      ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ  - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ                     
Β          ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΔΙΦΥΛΛΗ ΑΞΙΑΣ 1400€      ΑΔΕΛΦΟΙ ΓΑΖΕΤΗ- ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ                 
Γ          ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ (σχολικό έτος 2014-2015) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 500€            ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΝΑ ΓΚΡΙΖΟΥ- ΦΡΑΓΚΟΥ                  
Δ          ΒΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΞΙΑΣ 500€          ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΜΠΟΣ                
Ε          ΒΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΞΙΑΣ 300€          ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΡΙΖΟΣ                
ΣΤ        ENA TABLET SAMSUNG GALAXY ΑΞΙΑΣ 300 € ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ Α.Ε.              
Ζ          ΜΗΧΑΝΗ ESPRESSO ILLY ΑΞΙΑΣ 270€    ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ & ΣΙΑ             
Η         ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ ΑΞΙΑΣ 170€ CON NET, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ                        
Θ         1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ PASTEL ΑΞΙΑΣ 150€ ΤΑΣΣΟΣ ΔΙΚΑΣ                    
α/α       ΕΙΔΟΣ ΔΩΡΟΥ          ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ            
1          1 Δοχείο τέταρτο φέτα            Γιώργος Γκότσος- Λιβάδι      Ε         
2          Τραπέζι για 2 Άτομα   "Ψησταριά ""ΔΗΜΟΣ"" - Λιβάδι"       Φ        
3          Τραπέζι για 4 Άτομα   "Ουζερί ""ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ"" - Γιώργος Σούρδης, Λιβάδι "        Φ        
4          Τραπέζι για 4 Άτομα   "Ψησταριά ""ΘΕΜΗΣ"" - Λιβάδι"        Φ        
5          Τραπέζι για 4 Άτομα   "Ψησταριά ""ΠΛΑΤΑΝΟΣ"" - Λιβάδι"            Φ        
6          Τραπέζι για 4 Άτομα   "Συνεταιρισμός Γυναικών ""ΣΟΦΡΑΣ"" - Λιβάδι"      Φ        
7          Τραπέζι για 4 Άτομα   Ψησταριά Βαγγέλης Μαγιώνας, Λιβάδι         Φ        
8          Καφέ για 8 Άτομα       "Καφέ ""ΓΑΡΔΕΝΙΑ"" - Λιβάδι"         Φ        
9          1 Μπουκάλι τσίπουρο             Καφενείο ΠΑΜΠΕΡΗΣ ΜΑΚΗΣ- Λιβάδι                 
10        1 Φιάλη Ποτό  "Καφέ ""ΕΚΣΤΑΣΗ"" - Λιβάδι"           Φ        
11        1 Φιάλη  Ουισκι          "Καφέ ""ΜΥΛΟΣ"" - Λιβάδι"  Φ        
12        "1 Δίλιτρο κρασί ""ΜΕΝΟΥ"""            "Καφέ ""ΚΑΘ΄ΟΔΟΝ"" - Λιβάδι"       Ε         
13        Τσίπουρο για 4 άτομα Καφενείο Κολοβός- Λιβάδι   Φ        
14        1 Διανυκτέρευση  δύο ατόμων (σουϊτα)         "Ξενοδοχείο-Εστιατόριο ""ΔΗΜΑΤΗΣ""-Αγ. Δημήτριος Πιερίας"            Φ        
15        "2 Διανυκτερεύσεις (δίκλινο) στον Ξενώνα ""ΛΑΝΑΡΙ"" "    Χατζής - Λιβάδι - Μετά από συνεννόηση      Φ           
16        "1 Διανυκτέρευση (δίκλινο) στον Ξενώνα ""ΑΝΤΩΝΙΟΥ"" " Αντωνίου - Λιβάδι - Μετά από συνεννόηση  Φ           
17        1 Διανυκτέρευση (δίκλινο) στο Κτήμα ΜΠΕΛΛΟΥ  Κτήμα ΜΠΕΛΛΟΥ- Αγ. Δημήτριος Πιερίας            
18        2 Κιλά λουκάνικα       Κρεοπωλείο Κώστας Ντάμπος- Λιβάδι                    
19        1 Φόρμα Πουτίγκα      "Καφέ ""ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ"" - ΠΑΛΛΑΣ- Λιβάδι"                     
20        1 Φόρμα Πουτίγκα      "Καφέ ""ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ"" - ΠΑΛΛΑΣ- Λιβάδι"                     
21        1 Φόρμα Πουτίγκα      "Καφέ ""ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ"" - ΠΑΛΛΑΣ- Λιβάδι"                     
22        1 Κορνίζα        "Είδη δώρων ""Κατερίνα"", Λιβάδι"               
23        10 Σπέσιαλ σουβλάκια            "Γυράδικο ""ΜΑΡΙΚΑ"", Λιβάδι"                   
24        1.5 Λίτρο τσίπουρο     Καφενείο Θωμά Ντάμπου, Λιβάδι                
25        Υφασμάτινη τσάντα    """LA NOULEZA""- Λευκά Είδη - Κοκκινοπλίτη Πόπη - Λιβάδι"                
26        Υφασμάτινη τσάντα    """LA NOULEZA""- Λευκά Είδη - Κοκκινοπλίτη Πόπη - Λιβάδι"                
27        1 Φιάλη Ουίσκι           "Club ""ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ"", Λιβάδι"           Ε         
28        1 Δίκιλο φέτα  "Συνεταιρισμός ""ΒΟΣΚΟΣ"", Λιβάδι"           Ε         
29        1 Δίκιλο φέτα  "Συνεταιρισμός ""ΒΟΣΚΟΣ"", Λιβάδι"                      
30        Σετ Περιποίησης         Φαρμακείο- Σάκης Μένος                 
31        Σετ Περιποίησης         Φαρμακείο- Σάκης Μένος                 
32        Σετ Μπάνιου   Αντώνης Μεταξιώτης, Λιβάδι                       
33        1 Αρνάκι Λιβαδίου      Κτηνοτρόφος Αντώνης Καρατζίκας, Λιβάδι             
34        1 Κατσικάκι Λιβαδίου            Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης                      
35        1 Κατσικάκι Λιβαδίου            Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης                      
36        1 Κατσικάκι Λιβαδίου            Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης                      
37        2 Βιβλία του κ. Κ. Προκόβα για το Λιβάδι     Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης                      
38        2 Βιβλία του κ. Κ. Προκόβα για το Λιβάδι     Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης                      
39        2 Βιβλία του κ. Κ. Προκόβα για το Λιβάδι     Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης           Ε         
40        2 Βιβλία του κ. Κ. Προκόβα για το Λιβάδι     Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης           Ε         
41        2 Βιβλία του κ. Κ. Προκόβα για το Λιβάδι     Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης           Ε         
42        1 Μπουκάλι κρασί  για 2 άτομα (Κτήμα Χατζηβαρίτη)          Καφέ-Μπαρ-Πολυχώρος De Facto - Καζλάρης -Π. Μελά 19                
43        1 Μπουκάλι κρασί  για 2 άτομα (Κτήμα Χατζηβαρίτη)          Καφέ-Μπαρ-Πολυχώρος De Facto - Καζλάρης -Π. Μελά 19                
44        1 Μπουκάλι κρασί  για 2 άτομα (Κτήμα Χατζηβαρίτη)          Καφέ-Μπαρ-Πολυχώρος De Facto - Καζλάρης -Π. Μελά 19                
45        1 Κουβερλί     Είδη προικός Αντώνης Ρέχας - Γ. Σχολαρίου 3                     
46        Πετσέτες κουζίνας      Είδη προικός Αντώνης Ρέχας - Γ. Σχολαρίου 3                     
47        Πετσέτες κουζίνας      Είδη προικός Αντώνης Ρέχας - Γ. Σχολαρίου 3                     
48        Διακοσμητικά Μαξιλάρια Σαλονιού   Είδη προικός Αντώνης Ρέχας - Γ. Σχολαρίου 3                     
49        Διακοσμητικά Μαξιλάρια Σαλονιού   Είδη προικός Αντώνης Ρέχας - Γ. Σχολαρίου 3                     
50        1 Μπουκάλι Τσίπουρο            Βασίλης Θεοδωρής- ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΛΕΣΧΗΣ             
51        1 Μπουκάλι Τσίπουρο            Βασίλης Θεοδωρής- ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΛΕΣΧΗΣ             
52        1 Μπουκάλι Τσίπουρο            Βασίλης Θεοδωρής- ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΛΕΣΧΗΣ             
53        1 Μπουκάλι Τσίπουρο            Βασίλης Θεοδωρής- ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΛΕΣΧΗΣ             
54        Μπισκότα με ζαχαρόπαστα (νηστήσιμα)        Ζαχαροπλαστείο Petit Four- Σ. Κουτσιάη- Καρόλου Ντηλ 32                       
55        Μπισκότα με ζαχαρόπαστα (νηστήσιμα)        Ζαχαροπλαστείο Petit Four- Σ. Κουτσιάη- Καρόλου Ντηλ 32                       
56        Μπισκότα με ζαχαρόπαστα (νηστήσιμα)        Ζαχαροπλαστείο Petit Four- Σ. Κουτσιάη- Καρόλου Ντηλ 32                       
57        Μπισκότα με ζαχαρόπαστα (νηστήσιμα)        Ζαχαροπλαστείο Petit Four- Σ. Κουτσιάη- Καρόλου Ντηλ 32            Φ        
58        Μπισκότα με ζαχαρόπαστα (νηστήσιμα)        Ζαχαροπλαστείο Petit Four- Σ. Κουτσιάη- Καρόλου Ντηλ 32            Φ        
59        1 κουτί σοκοφρέτες    ΙΟΝ ΑΕ           Φ        
60        1 κουτί σοκοφρέτες    ΙΟΝ ΑΕ           Φ        
61        1 κουτί σοκοφρέτες    ΙΟΝ ΑΕ           Φ        
62        1 κουτί σοκοφρέτες    ΙΟΝ ΑΕ           Φ        
63        1 κουτί σοκοφρέτες    ΙΟΝ ΑΕ           Φ        
64        Είδος Ένδυσης, γυναικείο μπλουζάκι            Morning Co- Κουτσιάη Μαρία - Μητροπόλεως 65    Ε         
65        Δωροεπιταγή αξίας 20€ για γεύμα      "Ουζερί ""ΛΟΛΑ"", Αγαπηνού 10"     Ε         
66        Δωροεπιταγή αξίας 20€ για γεύμα      "Ουζερί ""ΛΟΛΑ"", Αγαπηνού 10"     Ε         
67        Δωροεπιταγή αξίας 20€ για γεύμα      "Ουζερί ""ΛΟΛΑ"", Αγαπηνού 10"     Ε         
68        Δωροεπιταγή αξίας 20€ για γεύμα      "Ουζερί ""ΛΟΛΑ"", Αγαπηνού 10"     Ε         
69        Παιδικά βιβλία            ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ        Ε         
70        Παιδικά βιβλία            Βιβλιοπωλεία ΣΑΒΒΑΛΑΣ    Ε         
71        Παιδικά βιβλία            Βιβλιοπωλεία ΣΑΒΒΑΛΑΣ    Ε         
72        2 Ανδρικά κουρέματα "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"       Ε         
73        2 Ανδρικά κουρέματα "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
74        Κούρεμα- Styling         "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
75        Κούρεμα- Styling         "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
76        Κούρεμα- Styling         "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
77        Κούρεμα- Styling         "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
78        Ανταύγειες- Styling      "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
79        Ανταύγειες- Styling      "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
80        Βαφή- Styling   "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
81        Βαφή- Styling   "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
82        Βαφή- Styling   "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
83        Βαφή- Styling   "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"       Ε         
84        Ένα λίτρο τσίπουρο    Ντάμπος Βαγγέλης                
85        Μανικιούρ       "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
86        Μανικιούρ       "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
87        Μανικιούρ- Πεντικιούρ           "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
88        Μανικιούρ- Πεντικιούρ           "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
89        Μακιγιάζ         "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
90        Μακιγιάζ         "Κομμωτήριο ""ARIANE"" Μπέλλης Αναστ. 25ης Μαρτίου 90"                  
91        Βρύση Μπάνιου          Γιώργος Καρατζίκας- Υδραυλικά                 
92        1 Γεύμα για 4 άτομα   Ψησταριά Marki's, Δελφών 180                     
93        Φρυγανιέρα     Δωραγορά Μαρτίου               
94        Παιδικό κοριτσίστικο φόρεμα Moderni Bambini, 26ης Οκτωβρίου 68                       
95        Παιδικό κοριτσίστικο φόρεμα Moderni Bambini, 26ης Οκτωβρίου 68                       
96        Τζην μπουφάν             Moderni Bambini, 26ης Οκτωβρίου 68                       
97        Τζην μπουφάν             Moderni Bambini, 26ης Οκτωβρίου 68                       
98        Τζην μπουφάν             Moderni Bambini, 26ης Οκτωβρίου 68                       
99        Παιδικό γιλέκο            Moderni Bambini, 26ης Οκτωβρίου 68                       
100      1 Τούρτα         Ζαχαροπλαστεία ΜΙΛΤΟΣ                
101      1 Τούρτα         Ζαχαροπλαστεία ΜΙΛΤΟΣ                
102      1 Τραπέζι για 2 άτομα "Ψητοπωλείο ""BEST"", Κώστας Ντάμπος- Φιλίππου 105"              
103      1 Τραπέζι για 2 άτομα "Ψητοπωλείο ""BEST"", Κώστας Ντάμπος- Φιλίππου 105"              
104      "Βιβλίο ""Οι Λιβαδιώτες του Ολύμπου……"""           Βασίλης Μπάμπας                 
105      "Βιβλίο ""Οι Λιβαδιώτες του Ολύμπου……."""          Βασίλης Μπάμπας                 
106      Δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ Τεντοπαραγωγική Γιώργος Τέζας                  
107      1 Γεύμα για 2 άτομα   "Γυράδικο ""EXPRESS"" Αντιγονιδών 7"                   
108      1 Γεύμα αξίας 20€      Γυράδικο Καϊμακάμης Δημήτριος , Γρ. Λαμπράκη 125                   
109      1 Γεύμα αξίας 20€      Γυράδικο Καϊμακάμης Δημήτριος , Γρ. Λαμπράκη 125                   
110      Γυναικεία ένδυση        ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ Εγνατία 28                   
111      Γυναικεία ένδυση        ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ Εγνατία 28                   
112      Γυναικεία ένδυση        ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ Εγνατία 28                   
113      Γυναικεία ένδυση        ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ Εγνατία 28        Φ        
114      Γυναικεία ένδυση        ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ Εγνατία 28        Φ        
115      Γυναικεία ένδυση        ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ Εγνατία 28        Φ        
116      Γυναικεία ένδυση        ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ Εγνατία 28        Φ        
117      Γυναικεία ένδυση        ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ Εγνατία 28        Φ        
118      Γυναικεία ένδυση        ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ Εγνατία 28        Ε         
119      Γυναικεία ένδυση        ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ Εγνατία 28        Ε         
120      1 Φιάλη κρασί Cafe Bar Δέλεαρ Γρ. Λαμπράκη 96    Ε         
121      Μπλούζα αντρική        """ΑΛΕΚΑ"" Ετοιμα ενδύματα  Μακεδονίας 51"        Ε         
122      Μπλούζα αντρική        """ΑΛΕΚΑ"" Ετοιμα ενδύματα  Μακεδονίας 51"        Φ        
123      1 Κιλό κουλουράκια   """Ο ΦΟΥΡΝΟΣ"" - Β. Γεροφώτης - Σ. Πετρίδης - Τομπάζη 12"      Ε         
124      1 Κιλό κουλουράκια   """Ο ΦΟΥΡΝΟΣ"" - Β. Γεροφώτης - Σ. Πετρίδης - Τομπάζη 12"      Ε         
125      1 Κιλό κουλουράκια   """Ο ΦΟΥΡΝΟΣ"" - Β. Γεροφώτης - Σ. Πετρίδης - Τομπάζη 12"      Ε         
126      1 Κιλό κουλουράκια   """Ο ΦΟΥΡΝΟΣ"" - Β. Γεροφώτης - Σ. Πετρίδης - Τομπάζη 12"      Φ        
127      1 Κιλό κουλουράκια   """Ο ΦΟΥΡΝΟΣ"" - Β. Γεροφώτης - Σ. Πετρίδης - Τομπάζη 12"      Φ        
128      Γυναικεία ένδυση        Simple Collection  Κρυστάλη 4            Φ        
129      Γυναικεία ένδυση        Simple Collection  Κρυστάλη 4            Ε         
130      Γυναικεία ένδυση        Simple Collection  Κρυστάλη 4            Ε         
131      Γυναικεία ένδυση        Simple Collection  Κρυστάλη 4            Ε         
132      Γυναικεία ένδυση        Simple Collection  Κρυστάλη 4            Ε         
133      Έκπτωση από 30% σε γυαλιά Οράσεως και Ηλίου    ΟΠΤΙΚΑ - Τσιματσίδου Χρυσή - Μακεδονίας 44     Ε           
134      Έκπτωση από 30% σε γυαλιά Οράσεως και Ηλίου    ΟΠΤΙΚΑ - Τσιματσίδου Χρυσή - Μακεδονίας 44     Ε           
135      Έκπτωση από 30% σε γυαλιά Οράσεως και Ηλίου    ΟΠΤΙΚΑ - Τσιματσίδου Χρυσή - Μακεδονίας 44     Ε           
136      Έκπτωση από 30% σε γυαλιά Οράσεως και Ηλίου    ΟΠΤΙΚΑ - Τσιματσίδου Χρυσή - Μακεδονίας 44     Φ           
137      Έκπτωση από 30% σε γυαλιά Οράσεως και Ηλίου    ΟΠΤΙΚΑ - Τσιματσίδου Χρυσή - Μακεδονίας 44     Φ           
138      Πιεσόμετρο     ΑΘ. ΡΑΜΠΟΤΑΣ - Φαρμακείο  -  Μακεδονίας 36   Φ        
139      1 Φιάλη Ουίσκι           Καφενείο Prive Φουρκιώτης Κώστας             Φ        
140      1 Μπουκάλι Κρασί     Αθανάσιος Ντούφας - Κηφισίας 33   Φ        
141      1 Μπουκάλι Κρασί     Αθανάσιος Ντούφας - Κηφισίας 33   Ε         
142      1 Πλάκα Μπουγάτσα Κρέμα/ Τυρί     Αθανάσιος Ντούφας - Κηφισίας 33   Ε         
143      1 Λίτρο κρασί Ντάμπος Βαγγέλης (τηλ. 6976 610772)         Φ        
144      1 Λίτρο τσίπουρο        Ντάμπος Βαγγέλης (τηλ. 6976 610772)         Φ        
145      Απεντόμωση εσωτερικών χώρων / οικίας      Λάζαρος Γ. Μπάμπας             Φ        
146      Απεντόμωση εσωτερικών χώρων / οικίας      Λάζαρος Γ. Μπάμπας             Φ        
147      1 συντήρηση κλιματιστικού    Αντώνης Ντάμπος      Φ        
148      1 συντήρηση κλιματιστικού    Αντώνης Ντάμπος      Ε         
149      Διάφορα Είδη  Φαρμακείο Μαρία Σχοινά       Ε         
150      1 Μια μεταφορά Οικοσκευής από Θεσ/νικη - Κατερίνη        Οδικές Μεταφορές Μαγιώνας - Φαρμακιώτης (τηλ 6976972615)       Ε         
151      Διάφορα Είδη  Φαρμακείο Ελένη Λάσκου     Ε         
152      "1 Διανυκτέρευση- Ενοικιαζόμενα ""ΕΡΙΕΤΤΑ""- ΑΜΟΥΛΙΑΝΗ"    Αλεξίου Ιωάννης 6972 622658           Ε           
153      "1 Διανυκτέρευση- Ξενοδοχείο ""ΑΛΚΥΟΝΑΡΙ""- ΑΜΟΥΛΙΑΝΗ"            Αλεξίου Ιωάννης 6972 622658            Ε         
154      1 Τούρτα         Φούρνος- Εργ. Ζαχαροπλαστικής Αφοι ΦΑΡΔΗ, 6978 558494         Ε         
155      1 Τούρτα         Φούρνος- Εργ. Ζαχαροπλαστικής Αφοι ΦΑΡΔΗ, 6978 558494         Ε         
156      1 Format Η/Υ αξίας 20€          Πέτρος Σιδηρόπουλος            Ε         
157      1 Δοχείο 5lt Ελαιόλαδο           Νικόλαος Χάδος, Ελαιοπαραγωγός    Ε         
158      1 Δοχείο 5lt Ελαιόλαδο           Νικόλαος Χάδος, Ελαιοπαραγωγός    Ε         
159      Γεύμα αξίας 20€         Γυράδικο ΠΡΑΣΣΑΣ   Ε         
160      Γεύμα αξίας 20€         Γυράδικο ΠΡΑΣΣΑΣ   Ε         
161      Δωρεάν Συνδρομή 1 μηνός - αξίας 30€         Σχολή Tae Kwon-Do- Ι. Καμπέρης    Ε         
162      Δωρεάν Συνδρομή 1 μηνός - αξίας 30€         Σχολή Tae Kwon-Do- Ι. Καμπέρης    Ε         
163      Δωρεάν Συνδρομή 1 μηνός - αξίας 30€         Σχολή Tae Kwon-Do- Ι. Καμπέρης    Ε         
164      Δωρεάν Συνδρομή 1 μηνός - αξίας 30€         Σχολή Tae Kwon-Do- Ι. Καμπέρης    Ε         
165      Γεύμα 2 ατόμων          "Ξενοδοχείο ""ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ"""          Ε         
166      Γύρος χοιρινός            Κρεοπωλείο Μ. Ατματζίδης- Αλλαντικά ΠΟΛΙΤΙΚΟ           Ε         
167      2 Φωλιές Κοτόπουλο  Κρεοπωλείο Μ. Ατματζίδης- Αλλαντικά ΠΟΛΙΤΙΚΟ           Ε         
168      2 Βαρκούλες χοιρινές Κρεοπωλείο Μ. Ατματζίδης- Αλλαντικά ΠΟΛΙΤΙΚΟ           Ε         
169      Γύρος κοτόπουλο        Κρεοπωλείο Μ. Ατματζίδης- Αλλαντικά ΠΟΛΙΤΙΚΟ           Ε         
170      1 Τραπέζι για 4 άτομα "Καφέ- μπαρ ""ΒΙΚΥ"", Ι. Χαρίσης"   Ε         
171      2 Ποτά             "Καφέ- μπαρ ""ELYSEE"""      Ε         
172      2 Ποτά             "Καφέ- μπαρ ""ELYSEE"""      Ε         
173      Καθαρισμός- 1 κοστούμι & 1 Ταγέρ  "Στεγνοκαθαριστήριο ""ΚΟΡΘΥΡΑΣ"", Χ. Σαββίδης"            Ε         
174      Καθαρισμός- 1 κοστούμι & 1 Ταγέρ  "Στεγνοκαθαριστήριο ""ΚΟΡΘΥΡΑΣ"", Χ. Σαββίδης"            Ε         
175      Καθαρισμός- 1 Ταγέρ "Στεγνοκαθαριστήριο ""ΚΟΡΘΥΡΑΣ"", Χ. Σαββίδης"            Ε         
176      Καθαρισμός- 1 κοστούμι       "Στεγνοκαθαριστήριο ""ΚΟΡΘΥΡΑΣ"", Χ. Σαββίδης"            Ε         
177      1 Ολοκληρωμένο service κλιματιστικού         Θεόδωρος Παπαλεξίου           Ε         
178      1 Ολοκληρωμένο service κλιματιστικού         Θεόδωρος Παπαλεξίου                      
179      1 Ολοκληρωμένο service κλιματιστικού         Θεόδωρος Παπαλεξίου                      
180      Έκπτωση 50% σε ενδύματα   Αθανάσιος Πετρίδης              
181      1 Τούρτα         "Ζαχαροπλαστείο ""FERRERO""- Δ. Γκουτζαμάνης"             
182      1 Τούρτα         "Ζαχαροπλαστείο ""FERRERO""- Δ. Γκουτζαμάνης"             
183      1 Ρολόι ξυπνητήρι       Κόσμημα ΖΑΒΡΑΚΗΣ, Μ. Μπότσαρη 41                
184      1 Ρολόι χειρός Κοσμήματα- Χ. Ευθυμιάδης, Μακεδονίας 34                       
185      Σετ εσωρούχων           """Σκάνδαλο"", Μ. Μπότσαρη 29"                  
186      Ασημικά- διακοσμητικά         """ARGENTO"" Ασημικά, Ι. Πασαλίδη 55"                
187      Γεύμα για 2 άτομα αξίας 25€  "Ψητοπωλείο ""Ο Βάγγος & η ιστορία του"",
Γ. Βυζηινού 49"                      
188      1 Φιάλη κρασί """La Scala"" Καφέ μπαρ, Αγ. Δημητρίου 159"                      
189      1 μπουκάλι κρασί - Λαζαρίδη            "Κάβα ""Σείριος"""                  
190      1 Μίξερ χειρός            Group XOULOGIS                
191      1 πρόγραμμα anti-virus            SERVICE PACK, Σ. Παπαδόπουλος             
192      1 memory stick             SERVICE PACK, Σ. Παπαδόπουλος             
193      1 θήκη κινητού            SERVICE PACK, Σ. Παπαδόπουλος             
194      1 πρόγραμμα anti-virus            SERVICE PACK, Σ. Παπαδόπουλος             
195      1 memory stick             SERVICE PACK, Σ. Παπαδόπουλος             
196      1 Κατσαρόλα ΠΥΡΑΜΙΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.              
197      1 Φοιτητική Μετακόμιση εντός Θεσ/νίκης αξίας 150€          Υπεραστικές Μεταφορές- Μετακομίσεις                  
198      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
199      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
200      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
201      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
202      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
203      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
204      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
205      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
206      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
207      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
208      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
209      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
210      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
211      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
212      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
213      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
214      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
215      "2 Μπουκάλια ""Αμπελήσιους"""        "Ταβέρνα ""ΑΜΠΕΛΟΣ"", Κων/πολίτικα"                 
216      Γυναικείο μπλουζάκι  Debutto, Ε.& Χ. Σαχινίδου Ο.Ε.                     
217      Γυναικείο μπλουζάκι  Debutto, Ε.& Χ. Σαχινίδου Ο.Ε.                     
218      "3 μπουκάλια ""ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ""" ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ                 
219      "3 μπουκάλια ""ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ""" ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ                 
220      "3 μπουκάλια ""ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ""" ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ                 
221      "3 μπουκάλια ""ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ""" ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ                 
222      "3 μπουκάλια ""ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ""" ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ                 
223      "3 μπουκάλια ""ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ""" ΜΥΡΤΩ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ                 
224      "1 μπουκάλι κρασί ""ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ""" Κάβα ποτών Ι. Μάντζος                     
225      "1 μπουκάλι κρασί ""ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ""" Κάβα ποτών Ι. Μάντζος                     
226      "1 μπουκάλι κρασί ""ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ""" Κάβα ποτών Ι. Μάντζος                     
227      "1 μπουκάλι κρασί ""ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ""" Κάβα ποτών Ι. Μάντζος                     
228      "1 μπουκάλι κρασί ""ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ""" Κάβα ποτών Ι. Μάντζος                     
229      "1 μπουκάλι κρασί ""ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ""" Κάβα ποτών Ι. Μάντζος                     
230      1 φούτερ μπλουζάκι    Βαρσαμίδης, Αγαίου 1 Καλαμαριά                

231       Θήκη  CD      Κοκκινοπλίτη Σούλα

232    Φορητό CD Player   Κοκκινοπλίτη Σούλα

233    Σεσουάρ             Κοκκινοπλίτη Σούλα

234       MP3        Κοκκινοπλίτη Σούλα

235     Ασύρματο  Internet       Κοκκινοπλίτη Σούλα

236    Πακέτο σακούλες Ηλεκτρ. Σκούπας  Κοκκινοπλίτη Σούλα

237   Πακέτο σακούλες Ηλεκτρ. Σκούπας  Κοκκινοπλίτη Σούλα





ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ                                         

Ένα όμορφο γλέντι

Το γλέντησαν με την καρδιά τους όλοι όσοι βρέθηκαν στο Φιλίππειο το Σάββατο το βράδυ. Σε μια περίοδο έντονων δυσκολιών τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Οι Λιβαδιώτες οργανοπαίκτες μας χάρισαν ένα εκπληκτικό μουσικό πρόγραμμα. Έχασαν όσοι δεν παραβρέθηκαν.


Τα δυο χορευτικά τμήματα του συλλόγου, το παιδικό και το εφηβικό, ενθουσίασαν τους γονείς και τον κόσμο, τα λαχεία του συλλόγου μας εξαντλήθηκαν όλα και τα δώρα, μικρά και μεγάλα, μοιράστηκαν στους καλεσμένους.


Το ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους δωροθέτες του χορού, όπου φέτος ομολογουμένως ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Μια τεράστια λίστα 250 δώρων κάθε αξίας. Όλοι κερδίσανε από ένα δώρο. Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν στη συλλογή αυτών των δώρων. 
  

Φωτογραφίες από Μιτώνα Αθ. Γιώργο